Ανακοίνωση ΕΛΟΑΣ σχετικά με Χορήγηση Συμπληρωματικών Εφάπαξ Ν.4575/2018

Ανακοίνωση ΕΛΟΑΣ σχετικά με Χορήγηση Συμπληρωματικών Εφάπαξ Ν.4575/2018

Ανακοίνωση Ειδικού Λογαριασμού Αλληλοβοήθειας Στρατού (ΕΛΟΑΣ) επί των Αιτημάτων Χορήγησης Συμπληρωματικών Εφάπαξ Βοηθημάτων σε Εφαρμογή του Ν.4575/2018

23 Σεπτεμβρίου 2020

1. Ο Ειδικός Λογαριασμός μετά από έγγραφη ενημέρωση από την εποπτεύουσα αρχή και κατόπιν απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής, ενημερώνει όσους πρώην μετόχους είχαν λήξη μετοχικής σχέσης από 01.08.2012 έως 31.12.2016 ότι οι διατάξεις των άρθρων 10 και 15 του Ν.4575/2018 δε δημιουργούν οικονομικό αποτέλεσμα για χορήγηση συμπληρωματικών εφάπαξ βοηθημάτων ή για επιστροφή ασφαλιστικών εισφορών υπέρ ΕΛΟΑΣ, ως αχρεωστήτως παρακρατηθείσες.

2. Η παρούσα ανακοίνωση επέχει θέση ενημέρωσης σχετικά με όλες τις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί ή θα υποβληθούν μελλοντικά στον Ειδικό Λογαριασμό για το εν λόγω θέμα.

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΟΑΣ:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Πιο λιανα κανενας οκονομικος 'Η νομικος γιατι εγω ως κοινος βλακας, διαβαζοντας το νομο αλλα κατανοω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά θα μας τρελάνουν? Μας κάνουν τις κρατήσεις χωρίς να δίνουν το συμπληρωματικό?Ο Νόμος άλλα λεέι νομίζω.Κράτος, Υπουργείο, υπάρχει άραγε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μισό συμπληρωματικό εφάπαξ το επέστρεψαν. Το άλλο μισό συμπληρωματικό εφάπαξ το έφαγε η μαρμάγκα μαζί με το υπόλοιπο 50% το οποίο έπρεπε να μπεί στην Σύνταξη αλλά δεν μπήκε. Δεν μιλάμε για το αναδρομικό ποσό που δώθηκε. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Ο Σαμαράς τουλάχιστον φέρθηκε εντάξει και στην Σύνταξη και στο εφάπαξ. Τούτοι εδώ και οι Τσίπρες μόνο φανφάρες, λουλούδια και μεταξωτές κορδέλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή