Αποφοίτηση Αξιωματικών από ΣΠΣΞ και ΣΤΗΑΔ (ΦΩΤΟ)

Αποφοίτηση της 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς από την Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς και της 31ης Εκπαιδευτικής Σειράς από την Σχολή Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς (ΣΠΣΞ), στο Στρατόπεδο «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ ΝΤΑΛΙΠΗ» στη Θεσσαλονίκη και η τελετή αποφοίτησης της 31ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων (ΣΤΗΑΔ), στο Στρατόπεδο «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Α» στο Χαϊδάρι Αττικής.

Από την ΣΠΣΞ αποφοίτησαν συνολικά 121 Αξιωματικοί, εκ των οποίων 16 Kύπριοι και 2 από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη ενώ από την ΣΤΗΑΔ αποφοίτησαν 15 Αξιωματικοί, εκ των οποίων ένας Kύπριος.

Τα πτυχία στους νέους αποφοίτους της ΣΠΣΞ και της ΣΤΗΑΔ επέδωσαν ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Διοικητής της Διοίκησης Δόγματος και Εκπαίδευσης, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Κούτρας και ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Ευάγγελος Λύκος, αντίστοιχα.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ο ΥΦΕΘΑ όταν ήταν Δ' Κλάδος προσπάθησε με πείσμα να κλείσει τη ΣΤΗΑΔ.
    Σήμερα η ΣΤΗΑΔ είναι το μόνο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΣΞ σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ και ένα στολίδι που κοσμεί τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Μακάρι το πρότυπο της ΣΤΗΑΔ να το ακολουθήσουν και άλλες σχολές. Οι Διαβιβάσεις πάντα είχαν ανοιχτά φτερά και ευγενή οράματα. Καλή σταδιοδρομία στους αποφοίτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή