Τούρκος ΥΠΕΣ: «Η Τουρκία θα κυβερνήσει τον κόσμο… Ο Θεός είναι μαζί με τον Ερντογάν»! (BINTEO)


Μιλώντας σε μια στρατιωτική βάση, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σόιλου ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία «θα κυβερνήσει τον κόσμο, ότι γράφει ιστορία κι ότι ο Θεός είναι μαζί με τον Πρόεδρο Ερντογάν»!

«Στο μονοπάτι που βρισκόμαστε αγκαλιάζουμε όλον τον κόσμο με τον πολιτισμό μας, κρατώντας τη Δύση και την Ανατολή στο ένα χέρι και το Βορρά και το Νότο στο άλλο, τη Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια στο ένα χέρι και τον Καύκασο και την Ευρώπη στο άλλο», αναφέρει ο Σόιλου και προβλέπει σύντομα απροσδόκητες εξελίξεις στην Τουρκία προσθέτοντας πως στο κοντινό μέλλον η χώρα του θα είναι το πιο σημαντικό μέρος του κόσμου.

Είναι να μη σχολιάσει μετά ο εξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ πως «η τουρκική ηγεσία έχει τρελαθεί»;


Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μεχμέτ Οζασεκί, νούμερο δύο στο κόμμα AKP του Ερντογάν και υποψήφιος για το δήμο της Κωσταντινούπολης. Με δηλώσεις του ο Οζασεκί, μίλησε για προώθηση του θρησκευτικού λόγου και του ισλάμ, από τα Βαλκάνια έως την Ισπανία, μετά τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια