Επίσκεψη Προέδρου ΕΑΑΣ Αντγου ε.α. Κουτρή Σταύρου στην Θεσσαλονίκη


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΕΑΑΣ) ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντιστράτηγος ε.α. Κουτρής Σταύρος στην πόλη της Θεσσαλονίκης στις 27 και 28 Αυγούστου 2020.

Στις 27 Αυγούστου 2020 και περί ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση-συζήτηση στα γραφεία του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ στην Θεσσαλονίκη, με το νέο τοπικό συμβούλιο του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ της πόλης, καθώς και με όλα τα μέλη της ΕΑΑΣ, τα οποία επιθυμούν να παρευρεθούν. Η χρήση προστατευτικής μάσκας κατά την συνάντηση θα είναι υποχρεωτική.

Επιπλέον θα τηρηθεί και περιορισμός του αριθμού των ατόμων που θα βρίσκονται ταυτόχρονα στον χώρο των γραφείων του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ.

Στις 28 Αυγούστου 2020 ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντιστράτηγος ε.α. Κουτρής Σταύρος και το νέο τοπικό συμβούλιο του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ θα πραγματοποιήσουν εθιμοτυπική επίσκεψη στις αρχές της πόλης.

Με εκτίμηση

Ο νέος Πρόεδρος του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης
Υποστράτηγος ε. α.
Ηλίας Κωστόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Εκτός από τις αναγκαίες, ίσως, επισκέψεις, δεν βλέπουμε ακόμη, καμμία μα καμμία ουσιαστική παρέμβαση για τα σοβαρότατα θέματα που απασχολούν τους ε.α. αλλά και τους ε.ε. που άπτονται σε αυτούς (μισθολόγιο και σύνδεση με σύνταξη, ασφαλιστικό, ΒΟΕΕΑ, ΜΤΣ, ΕΚΟΕΜΣ, περιουσία του ΜΤΣ κ.α.). Εύγε, συνεχίστε τις ανούσιες επισκέψεις και τις άσκοπες φωτογραφίσεις με διάφορους τυχάρπαστους, δώστε στους ε.α. που σας ψήφισαν μπόλικη εξωστρέφεια και ανακοινώσεις "περιτυλίγματος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή