Ανασχηματισμός: ΥΕΘΑ-ΥΦΕΘΑ παραμένουν στο ίδιο Υπουργείο;

Ανασχηματισμός: ΥΕΘΑ-ΥΦΕΘΑ παραμένουν στο ίδιο Υπουργείο;


Σύμφωνα με προχθεσινό (04/07/2020) δημοσίευμα της εφημερίδας «ΒΡΑΔΥΝΗ»:

Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, από αυτούς που θεωρούνται «υπουργήσιμοι», μας έλεγε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή στον ανασχηματισμό, τόσο στο επιτελείο του υπουργείου εξωτερι­κών όσο και στο επιτελείο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Και οι δύο πρωτοκλασάτοι υπουργοί.

Νίκος Δένδιας και Νίκος Παναγιωτόπουλος, αναμένεται να παραμείνουν στη θέση τους, γιατί αφενός οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για αλλαγές, και αφετέρου έχουν «απλώσει τραχανά» και δε γίνεται να αντικατασταθούν με τα εθνικά θέματα να είναι όλα ανοικτά.

Το ευρύτερο επιτελείο του υπουργείου Άμυνας δεν αλλάζει αν και υπάρχουν σκέψεις για υπουργοποίηση του Στεφανή σε άλλη θέση. Το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμά τον στρατηγό και δε θα του χαλάσει χατίρι εάν ζητήσει να πάει αλλού. Ο ίδιος, όμως, ζει και αναπνέει για το Στρατό. Οπότε, μάλλον δε μετακινείται με βάση τις εκτιμήσεις και τις πληροφορίες μέχρι τώρα.

ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 04/07/2020 - Κ.Δ.Μ.- [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΚΕΝΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ 2 ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.(ΟΙ 3 ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ,Ο κ. ΥΦΕΘΑ ΚΑΙ Ο κ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ).ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο κ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ 'Η ΤΩΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή