Οι «ινδιάνοι» ετοιμάζονται για Έβρο και νησιά

Οι «ινδιάνοι» ετοιμάζονται για Έβρο και νησιά


Με φόντο ένα ελικόπτερο kiowa warrior, o Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, πραγματοποίησε στις 3 και 4 Ιουνίου διήμερη επίσκεψη στην 1η Στρατιά, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της, Αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο.

Του Χρήστου Μαζανίτη, enikos.gr

Η φωτογραφία με τον «ινδιάνο» της Αεροπορίας Στρατού δεν είναι καθόλου τυχαία όπως και η επίσκεψη στην 1η Στρατιά. Ο Αντιστράτηγος Λαλούσης ενημερώθηκε για την πορεία της εκπαίδευσης των πιλότων της Αεροπορίας Στρατού και το χρονοδιάγραμμα βάσει του οποίου θα υπάρχει η απαιτούμενη ετοιμότητα αποστολής των Kiowa Warriors σε Έβρο και νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ώστε να περάσει άμεσα το μήνυμα σφραγίσματος κάθε ονείρου περί γαλάζιας πατρίδας.

Δίπλα του, ο Συμμαθητής του Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαδόπουλος, με τον οποίο επισκέφθηκαν και την 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών. Με τον Αρχηγό ΓΕΣ έχουν άψογη συνεργασία και κοινή αντίληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr μέσα στον μήνα οι πρώτοι πιλότοι των Kiowa Warriors λαμβάνουν την πιστοποίησή τους, που σημαίνει ότι στο εξής θα αρχίσουν να τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς οι εκπαιδεύσεις των επόμενων πιλότων.


ΠΗΓΗ: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μπράβο στον Κο Αρχηγό και τον συμμαθητή του. Έτσι για να σφίγγουν λίγο και οι κ..... από τα τζιχάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή