Σέρρες: Στρατιωτικός φύλαγε με... βαλλίστρα την χασισοφυτεία του!

Σέρρες: Στρατιωτικός φύλαγε με... βαλλίστρα την χασισοφυτεία του!


Μάνος Τσαγκαράκης

Τα καθήκοντά του στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν εμπόδιζαν τον 46χρονο να καλλιεργεί κάνναβη

Τα καθήκοντά του στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν εμπόδιζαν έναν 46χρονο στρατιωτικό να καλλιεργεί και... χασισοφυτεία στην αυλή του σπιτιού του στην περιοχή της Αμφίπολης Σερρών! Μάλιστα, για να την προστατεύει είχε προμηθευτεί ένα αεροβόλο πιστόλι και μια... βαλλίστρα!

Οι παράπλευρες δραστηριότητες του στρατιωτικού γνωστοποιήθηκαν στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι του και ανακάλυψαν τη φυτεία με τα 15 δενδρύλλια κάνναβης που ξεριζώθηκαν, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι, η βαλλίστρα με οκτώ βέλη και το αεροβόλο. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που άσκησε δίωξη σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Για παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση συνελήφθη σε περιοχή της Καρδίτσας ένας... ζόρικος Έλληνας, ο οποίος αντιστάθηκε στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όταν τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν. Τελικά, ακινητοποιήθηκε, βρέθηκαν πάνω του δύο μαχαίρια τα οποία κατασχέθηκαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια