Απαξιωτικά σχόλια Τσελίκ: Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πως δεν μπορεί να βρει έναν λογικό άνθρωπο για ΥΕΘΑ

Απαξιωτικά σχόλια Τσελίκ: Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πως δεν μπορεί να βρει έναν λογικό άνθρωπο για ΥΕΘΑ


Ο ΕΛΛΗΝ υπουργός Εθνικής Αμύνης είναι «κόκκινο πανί» για τους Τούρκους. Η σοβαρότης μάλιστα και η αποφασιστικότης την οποία επιδεικνύει η σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα για τους εξ ανατολών γείτονες, οι οποίοι δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα.

Την ημέρα βρήκαν να κάνουν κυβερνοεπίθεση (το γνωστό χακάρισμα) στην ιστοσελίδα του Δήμου Θάσου, όταν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ευρίσκετο εκεί για να προσφέρει υγειονομικό υλικό και μέσα προστασίας στο Κέντρο Υγείας του Πρίνου. Δεν είναι τυχαίο ότι την ημέρα εκείνη η ιστοσελίδα «έπεσε» και στην θέση της μπήκε η τουρκική σημαία με την ημισέληνο. Αυτήν έβλεπε στην οθόνη του όποιος επιχειρούσε να ανοίξει την ιστοσελίδα του Δήμου Θάσου.

Την ίδια ημέρα, μάλιστα, ανάλογη επίθεσις εσημειώθη και στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης, όπου οι Τούρκοι «χάκερς» ανήρτησαν βίντεο και μηνύματα στα ελληνικά, στα αγγλικά και τα τουρκικά. Στο επάνω μέρος της σελίδος ανέγραψαν την φράση «Γνωρίστε τα όριά σας» στα ελληνικά, ενώ υποδήλωσαν τη παρουσία τους στη σελίδα γράφοντας «Οι Ayyildiz Tim ήταν εδώ» στα αγγλικά. Φυσικά και πάλι δεν έλλειπε το μισοφέγγαρο, ενώ υπήρχε και φωτογραφία του Μουσταφά Κεμάλ.

Οι ενέργειες αυτές, σήμαναν κυβερνοπόλεμο. Η απάντησις των Ελλήνων «χάκερς» ήταν ακαριαία. Λίγη ώρα αργότερα, η ομάς Anonymous Greece, με ανάρτηση στο Facebook, δήλωνε ότι έρριξε την σελίδα του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, γράφοντας στην θέση της χαρακτηριστικώς τα εξής: «Μετά από επίθεση που δέχθηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών είναι εκτός. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Μογγόλους να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν τη μπάλα». Σειρά είχε και το Υπουργείο Αμύνης της Τουρκίας, η ιστοσελίς του οποίου επίσης «επλήγη» από τους Έλληνες χάκερς Anonymous Greece.

Το μένος όμως κατά το ελληνικού Υπουργείου Αμύνης δεν περιορίσθη στις σημειολογικές επιθέσεις κατά ιστοσελίδων. Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ, προέβη σε αήθη λεκτική επίθεση συλλήβδην κατά των υπουργών Εθνικής Αμύνης της Ελλάδος. Ο Τσελίκ, ανεφέρθη με απαξιωτικά σχόλια στον Έλληνα υπουργό Εθνικής Αμύνης, υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πως δεν είναι εις θέση να βρει έναν λογικό άνθρωπο για υπουργό Αμύνης. «Κάθε υπουργός Αμύνης που φέρνουν κάνει τραυματικές δηλώσεις. Οι Έλληνες υπουργοί Αμύνης είναι πάντα προβληματικοί» είπε συγκεκριμένως, για να προσθέσει: «Όταν ο Πρόεδρος Ερντογάν πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ελλάδα, ο κ. Τσίπρας έκρυψε τον υπουργό Αμύνης. Ο Έλλην υπουργός Αμύνης και όλοι οι άλλοι (Έλληνες υπουργοί) πρέπει να μάθουν πώς να μιλούν σε ένα μεγάλο κράτος όπως η Τουρκία. Οι Έλληνες υπουργοί Αμύνης θα πρέπει να μάθουν να μιλούν την γλώσσα της λογικής».

Και ενώ ο Νίκος Παναγιωτόπουλος απαξίωσε να απαντήσει στον θρασύ Τούρκο εκπρόσωπο, ο Πάνος Καμμένος δεν έχασε την ευκαιρία να προβεί σε σχόλιο στο Twitter. Συγκεκριμένως ανέφερε: «Προβληματική είναι η Τουρκία που παραβιάζει εναέριο χώρο και θάλασσα συμμάχου, που σχεδιάζει εισβολή στη σύμμαχο, που εισβάλλει σε άλλη χώρα (Συρία), που χρησιμοποιεί παιδιά σαν πυρομαχικά, και όχι ο ΥΕΘΑ που αρνήθηκα τα ΜΟΕ 5 χρόνια και απέτρεψα με το ΠΝ έρευνα στα χωρικά μας ύδατα».

ΠΗΓΗ: estianews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια