ΣτΕ: Αναβάλλεται για 6η φορά η εκδίκαση για νυκτερινή αποζημίωση Στρατιωτικών-Πότε ορίστηκε

ΣτΕ: Αναβάλλεται για 6η φορά η εκδίκαση για νυκτερινή αποζημίωση Στρατιωτικών-Πότε ορίστηκε


Θα εκδικαστεί στις 02.11.2020

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ):

Για μία ακόμη φορά (6η) το Συμβούλιο της Επικρατείας αναβάλλει την εκδίκαση της 1.6.2020 (δείτε εδώ) των νυκτερινών μας για τη 02 Νοεμβρίου 2020.


Από τη 01.1.2017 και ενώ σχετικός νόμος προβλέπει, ούτε ένα λεπτό δεν κατεβλήθη από το δημόσιο ως αποζημίωση για τη νυκτερινή μας εργασία.

Από πρόσφατη απάντηση του κ. ΥΕΘΑ σε κοινοβουλευτικό έλεγχο διαφαίνεται η πρόθεση της πολιτείας να μην καταβάλλει αναδρομικά τις ώρες της νυκτερινής μας απασχόλησης.

Ως εκ τούτου, εκ παραλλήλου με την εκκρεμή προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προκειμένου όλες και όλοι μας να διεκδικήσουμε τις αξιώσεις μας και να διασφαλίσουμε τα οφειλόμενα, συστήνεται πλέον εντονότερα και ο δρόμος της ατομικής προσφυγής στη δικαιοσύνη.

Σας καλούμε να συλλέξετε και να καταθέσετε άμεσα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) προς πληρέστερη διασφάλιση των δικαιωμάτων σας. Κατεβάστε, εκτυπώστε και επικοινωνήστε με τις περιφερειακές ενώσεις μέλη μας.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. το ΣΤΕ ειναι συμβουλιο των απατεωνων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο οι στρατιωτικοί ψηφίζουν την ΝΔ αυτά θα παθαίνουν. Διότι αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά ότι η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη, αλλά εξαρτημένη από τις δεξιές κυβερνήσεις. Περαστικά σε όσους την ψήφισαν και να μην φωνάζουν. Ηθελέστα και παθέστα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή