Οροπέδιο Λασιθίου: Στήριξη του Δήμου από την 133 Σμηναρχία Μάχης (ΦΩΤΟ)

Οροπέδιο Λασιθίου: Στήριξη του Δήμου από την 133 Σμηναρχία Μάχης (ΦΩΤΟ)

Στο πλάι του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και των δημοτών – αγροτών του στέκεται η Πολεμική Αεροπορία, στο έργο βελτίωσης του αγροτικού οδικού δικτύου της περιοχής

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου, κ. Στεφανάκη, και παραχώρησαν στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου στρατιωτικό μηχάνημα τύπου Greider, της Πολεμικής Αεροπορίας. Το μηχάνημα θα λειτουργήσει προς στήριξη και διευκόλυνση του έργου βελτίωσης του αγροτικού οδικού δικτύου που καταστράφηκε από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία έπληξαν κατ’ επανάληψη την περιοχή και οδήγησαν στην παράταση της κήρυξης του Δήμου σε κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας. (κλικ για μεγέθυνση)


Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου ευχαρίστησε θερμά τον Διοικητή της 133 Σμηναρχίας Μάχης, Σμήναρχο (Ι) Ιωάννη Σγουράκη, και τον Υποδιοικητή, Σμήναρχο (Ι) Μιχάλη Κανελάκη, για την άμεση ανταπόκριση και την αμέριστη στήριξη, που φανερώνει για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων ,οι οποίες καθημερινά μεριμνούν για την προστασία και την ασφάλεια της Χώρας μας.

Το μηχάνημα έργου μαζί με τον έμπειρο χειριστή, Αρχισμηνία Σπύρο Λιανάκη, θα βρίσκονται στη διάθεση του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου για διάστημα 22 ημερών.

ΠΗΓΗ: spoilers.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια