Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τόπης

Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τόπης


Σε ηλικία 64 ετών απεβίωσε ο Αντιστράτηγος ΤΘ και Επίτιμος Διοικητής του Β’ Σώματος Στρατού Κωνσταντίνος Τόπης.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 29-05-2020 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Λάρισα στις 5:30.

Ο Κωνσταντίνος Τόπης ήταν παντρεμένος, από το γάμο του απέκτησε μια κόρη και ζούσε εδώ και χρόνια στη Λάρισα, ενώ είχε καταγωγή από την περιοχή του Συκουρίου.

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Κρίμα, τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Άνθρωπος, Άριστος Αξιωματικός και Άξιος Συνάδελφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΙΛΧΟ ΣΤΗΝ 11η ΕΜΑ/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ..ΗΣΟΥΝΑ ΔΚΤΗΣ 2ας ΙΛΗΣ....ΤΟ 1987...ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩ..ΗΣΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΙΣ...ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ...ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΙΛΧΕ ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ....ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...!!

      Διαγραφή
  2. Ας είναι ελαφρύ το χρώμα που θα τον σκεπάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαίρετος άνθρωπος και άριστος αξιωματικός.Υπηρέτησα υπό τις διαταγές του 18 μήνες στην 26η ΕΜΑ στο Λιτόχωρο. Είχαμε τη χαρά να μοιραστούμε τότε μαζί του, εκτός πολλών άλλων γεγονότων και το καρφίτσωμα στο πέτο του 2ου αστεριού ,της προαγωγή του σε υπίλαρχο.¨Ηταν πάντα δίπλα μας και ξέραμε ότι μπορούσαμε να στηριχτούμε πάνω του.Είμαστε τόσο περήφανοι που έφτασε τόσο ψηλά στην ιεραρχία του στρατεύματος και η είδηση του πρόωρου θανάτου του μας λύπησε αφάνταστα .Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή