Διάθεση Στρατιωτικών Νοσοκομείων για αντιμετώπιση μεταναστευτικής-υγειονομικής κρίσης; [ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ]

Διάθεση Στρατιωτικών Νοσοκομείων για αντιμετώπιση μεταναστευτικής-υγειονομικής κρίσης; [ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ]


Ενημέρωση Προέδρου ΕΑΑΣ Αντγου ε.α. Βασίλη Ροζή στο fb:

Δυστυχώς αγαπητοί συνάδελφοι δικαιούχοι του ΝΙΜΤΣ, (Απόστρατοι του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας και της Ελληνικής Αστυνομίας), οι προβλέψεις μου για την τύχη του ΝΙΜΤΣ αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Κατά βάθος ήλπιζα κι εγώ να κάνω λάθος και η δέσμευση του Νοσοκομείου μας να έληγε στις 26 Ιουνίου (το Νοσοκομείο διατίθεται από 27.3.2020 μέχρι 24..6.2020, ως νοσοκομείο αναφοράς για τον κοροναϊό) αφού πρώτα θα είχε ανακαινισθεί και εκσυγχρονισθεί όπως μας υποσχέθηκαν για να μας το... πάρουν.

Αν αληθεύει ότι στο ΝΙΜΤΣ στάλθηκε έγγραφο από το ΥΠΕΘΑ που να περιέχει την παρακάτω παράγραφο, τότε μαύρα είναι τα μαντάτα:

«Συναφώς σας γνωρίζεται ότι διερευνάται η δρομολόγηση δωρεάς από φορέα/υπηρεσία του εξωτερικού είτε στο 424 ΓΣΝΕ, είτε στο ΝΙΜΤΣ, λαμβάνοντας υπόψη ότι το πλαίσιο της χορηγίας περιλαμβάνει την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής – υγειονομικής κρίσης. Συνεπώς η παραπάνω προτεραιοποίηση εκτιμάται ως επείγουσα»

Ποιος φορέας, ποια υπηρεσία και πράσινα άλογα θέλουν να μας «κλέψουν» το Νοσοκομείο ή τα Νοσοκομεία και για τους μετανάστες.

Σας είχα προειδοποιήσει όταν δόθηκε το ΝΙΜΤΣ ως Νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό ότι βάζουν σιγά – σιγά το χέρι για να μας το πάρουν.

Ως Πρόεδρος ακόμη της ΕΑΑΣ αλλά και ως μέλος του ΔΣ του ΝΙΜΤΣ θα κάνω ότι μπορώ για να το σταματήσω.

Μείνετε συντονισμένοι και εύχομαι να κάνω λάθος.

ΥΓ. Παρακαλώ όλους τους συναδέλφους που θα λάβουν γνώση της ανάρτησης μου να την κοινοποιούν παντού. Σε αυτή τη προσπάθεια πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και απέναντι τους.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του κ. Β. Ροζή:


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

1. Σημειώνεται ότι με την ΚΥΑ Δ1 α/ΓΠ.οικ.21170/2020 - ΦΕΚ 1075/Β/27-3-2020 το ΝΙΜΤΣ είχε παραχωρηθεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ως νοσοκομείου αναφοράς για το κορονωϊό.

2. Σύμφωνα με τα όσα ειχε πει ο κος ΥΕΘΑ σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πρόσθετος εξοπλισμός κλπ υλικοτεχνική υποδομή που θα διατεθούν, για την αντιμετώπιση των περιστατικών του κορονωϊού, θα παραμείνουν στο νοσοκομείο, μετά το πέρας του τετραμήνου. (από το 07:55'' λεπτό):

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Οι άλλοι το εποφθαλμιούν... Οι καραβανάδες διαχρονικά τί κάνουν? το έχουν αφήσει στη μοίρα του και το θυμούνται όταν βγουν στη σύνταξη... Και ούτε καν τότε.. Δέκα χρόνια μετά αφού έχουν χάσει τις επαφές στο 401...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Ροζή καλά όλα αυτά που λέτε αλλά μην σκοτώνετε και 'σείς την Ελληνική γλώσσα. Δεν υπάρχουν ούτε πράσινα , ούτε κόκκινα ,ούτε μωβ άλογα.
    Πράσσειν άλογα είναι το σωστό που σημαίνει πράττω παράλογα.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή