Να εξαιρεθούν από την υποχρέωση συμπλήρωσης Χρόνου Διοικήσεως οι ΕΜΘ ετών 91-93 (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Να εξαιρεθούν από την υποχρέωση συμπλήρωσης Χρόνου Διοικήσεως οι ΕΜΘ ετών 91-93 (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Προϋποθέσεις Προαγωγής Μονιμοποιηθέντων ΕΜΘ στο Βαθμό του Ανθυπολοχαγού ετών 1991-1993

Η ΠΟΜΕΝΣ απέστειλε έγγραφο προς ΥΕΘΑ – ΥΦΕΘΑ - ΕΓΑ/ΓΕ με το οποίο προτείνει να εξαιρεθούν από την υποχρέωση συμπλήρωσης του απαραίτητου χρόνου διοίκησης στον βαθμό του Ανθυπασπιστή, οι Μονιμοποιηθέντες ΕΜΘ που κατατάχθηκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις τα έτη 1991 έως 1993, όπως ακριβώς συνέβη και με τους συναδέλφους τους της ίδιας προελεύσεως καταταγέντες τα έτη 1985 έως και 1990 κατ’ εφαρμογή της παρ 5 του άρθρου 11 του ν. 4609/2019.

Η πλειοψηφία αυτών (ετών 1991-1993) έχει τέκνα που φοιτούν σε Λύκεια - ΑΕΙ και θα αναγκάσει την υπηρεσία να μεταθέσει πολύ μεγάλο αριθμό στελεχών, επιφέροντας αναστάτωση και οικονομικό κόστος στα στελέχη, τις οικογένειές τους, αλλά και στον οικονομικό προϋπολογισμό του ΥΠΕΘΑ, για ένα τυπικό προσόν.

Το σχετικό έγγραφο της ΠΟΜΕΝΣ:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Σαν Αλχιας ΕΜΘ που υπηρετεί σε Μονάδα θα ήθελα να πω στους αγαπητούς συνδικαλιστές το εξής : βαθμούς δεν θέλατε; μην κλαίτε τώρα και ζητάτε εξαίρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο να εξαιρεθούν οι συγκεκριμένοι συνάδερφοι? Ενώ για τους υπολοιπους δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ απλά το πράγματα. Κάποιοι έχουν βολευτεί σε συγκεκριμένες θέσεις, δεν έχουν πάρει μετάθεση εδώ και πάρα πολλά χρόνια (κάποιοι δεν έχουν υπηρετήσει ποτέ στην παραμεθόριο) και στην ιδέα να αναγκαστούν να πάρουν μετάθεση, προκειμένου να κάνουν χρόνο διοικήσεως, τους φέρνει πυρετό. Λάθος επάγγελμα διάλεξαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή