Τι αναβάλλεται στις ΕΔ λόγω κορωνοϊού-Ποιους αφορά

Τι αναβάλλεται στις ΕΔ λόγω κορωνοϊού-Ποιους αφορά


Σύμφωνα με χθεσινό (05-04-2020) δημοσίευμα της  εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»:

Αναβολές

Για τον Ιούνιο μεταφέρονται, λόγω κορωνοϊού, οι τοποθετήσεις των μονίμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, επιπέδου Συνταγματάρχη και κάτω, στις νέες τους μονάδες.

Μέχρι τότε και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης της νόσου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποφασιστεί να μη γίνει καμία μετακίνηση.

Άκυρο επίσης έχει δοθεί από το Πεντάγωνο και στη διεξαγωγή όλων των πολυεθνικών ασκήσεων που ήταν να πραγματοποιηθούν εντός των επόμενων δύο μηνών.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 05/04/2020 - Γ.Δ. - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια