Αστυνομικός «πέταξε» έξω την πρόξενο Τουρκίας από ξενοδοχείο καραντίνας

Αστυνομικός «πέταξε» έξω την πρόξενο Τουρκίας από ξενοδοχείο καραντίνας


του Γιώργου Καραϊβάζ - bloko.gr

Μόνο θετικά σχόλια ξεσηκώνει στους κόλπους της ηγεσίας η ενέργεια αστυνομικού σκοπού στο ξενοδοχείο “Coral” της Γλυφάδας να απαγορεύσει την είσοδο της προξένου της Τουρκίας στο εσωτερικό, ώστε να ενημερωθεί από τους 90 συμπατριώτες της που φιλοξενούνται εκεί, για τις συνθήκες της διαμονής τους.

Πρόκειται για το σύνολο των Τούρκων μελών του πληρώματος του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος» στο οποίο υπήρξαν 120 κρούσματα του ιού και σύμφωνα με τη διπλωμάτη της γείτονος, είχαν εκφράσει προηγουμένως παράπονα και διαμαρτυρίες.

Ο αστυνομικός φέρεται να της είπε ότι σέβεται τη διπλωματική ιδιότητα της, πλην όμως της κατέστησε σαφές πως πρόκειται για χώρο αυστηρής καραντίνας και πως δεν μπαίνει, ούτε βγαίνει κανείς.

Πρόσθεσε δε, δείχνοντας το πολύ καλό επίπεδο της ενημέρωσης του, πως εάν οι τουρκικές αρχές ήθελαν καλύτερες συνθήκες διαμονής, από τις υψηλού επιπέδου που παρέχει η κυβέρνηση με χρήματα του ελληνικού λαού, να τους επέτρεπαν την αποβίβαση τους στο λιμάνι του Τσεσμέ και να τους έβαζαν σε σουίτες.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια