Στεφανής: Βελτιώνουμε και επεκτείνουμε τον φράχτη στον Έβρο (BINTEO)


«Από τις 23 Μαρτίου, ημέρα που κλείδωσε το κράτος, έχουμε μηδέν αριθμό μεταναστών. βεβαίως αυτό είχε επιτευχθεί και από την 1η Μαρτίου όταν δεχτήκαμε τα κύματα στον Έβρο» ανέφερε ο Υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο κ. Στεφανής μιλώντας για το μεταναστευτικό, την κρίση στα σύνορα του Έβρο και την κατάσταση σήμερα, τόνισε πως τόσο στον Έβρο όσο και στα νησιά οι Ένοπλες δυνάμεις σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό κάνανε «αυτό που έπρεπε να κάνουν». Αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε στην φάση «ανασυγκρότηση – αναδιοργάνωση», όπως ονομάζεται σύμφωνα με τον στρατιωτικό σχεδιασμό: εκτιμούμε το τι έγινε, το αναλύουμε και πηγαίνουμε στο επόμενο βήμα – εκτιμούμε την κατάσταση και βελτιωνόμαστε εκεί που τα διδάγματα μας έδειξαν ότι χρειαζόμαστε βελτίωσε, δήλωσε ο Υφυπουργός.

Στην συνέχεια εξήγησε ότι η βελτίωση είναι υλικοτεχνική και στον φράχτη όπου διορθώνεται, κατασκευάζεται ανά σημεία και επεκτείνεται ενώ ενισχύονται και μέρη όπου δέχτηκαν περισσότερη πίεση ενώ επιπρόσθετα οι ένοπλες δυνάμεις στην περιοχή βελτιώνουν τις πρακτικές, τακτικές και στρατηγικές του. Τέλος ο κ. Στεφανής ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται όπως πάντα σε ετοιμότητα λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την υγειονομική κρίση και τα μέτρα προστασίας.


ΠΗΓΗ: radioevros.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ....«ανασυγκρότηση – αναδιοργάνωση», όπως ονομάζεται σύμφωνα με τον στρατιωτικό σχεδιασμό....
    Γουάου!!!!!! Μένουμε "σπίτσλες" και με το στόμα "γουάιντ όπεν".
    Τι να πρωτοπείς και τι να πρωτοθαυμάσεις, σε τέτοιους αστέρες της πολεμικής τέχνης, τι Σουν Τζου, τι Κλαούζεβιτς, τι Ντεσπερέ, τι Λεκλέρκ, τι Λίντελ Χαρτ, τι στρατηγάρες όπως ο Σέρμαν, ο Ώκινλεκ, ο Αιζενχάουερ, ο Μπράντλευ, ο Ρόμμελ, ο Γκουντέριαν, όοοοοολοι αυτοί ωχριούν μπροστά στην εξωστρέφεια, στα σόσιαλ μίντια και στα σελφοκλιπάκια που κάποιοι τα κατέχουν στον υπερθετικό βαθμό. Μπράβο, όλα υπέροχα, όλα εξαιρετικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή