ΚΑΑΥ-ΓΕΣ: Παράταση υποβολής αιτήσεων-Δείτε τα 7ήμερα για παραθερισμό (ΠΙΝΑΚΕΣ)Σύμφωνα με έγγραφο του ΓΕΣ που αναφέρει το blog «Ψηφιακή βιβλιοθήκη στρατιωτικού»:

Koινοποιήθηκε σήμερα στις Μονάδες το έγγραφο με ταυτότητα Φ.705_43_826322_Σ.758_21 ΑΠΡ 2020_ΓΕΣ_Δ3, σύμφωνα με το οποίο παρατείνεται το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων (ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα), μέχρι τις 08 Μαϊ 20. Επίσης , καθορίζεται ότι η εξαγωγή μοριοδότησης από τους αρμόδιους Σχηματισμούς, η κατανομή οικημάτων και η κοινοποίηση διαταγών προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων, να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 29 Μαϊ 20. Τέλος, κρίνεται σκόπιμο να διευκρινιστεί ότι, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού (COVID-19), ο προγραμματισμός της περιόδου λειτουργίας των ΚΑΑΥ και των παραθεριστικών σειρών καθίσταται δυναμικός και ενδέχεται να τροποποιηθεί, με βάση μεταγενέστερα υγειονομικά δεδομένα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το (γ) σχετικό, η έναρξη της παραθεριστικής περιόδου για όλα τα ΚΑΑΥ του ΣΞ (πλην Αγίας Τριάδας), είναι η 15 Ιουν 20 με μείωση των ημερών παραθερισμού σε 7 ημέρες και τροποποίηση της περιόδου κάθε σειράς, όπως παρακάτω (κλικ για μεγέθυνση):

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια