Φορολογικές δηλώσεις 2020: Άνοιξε το TAXISnet - Μέχρι πότε η διορία

Φορολογικές δηλώσεις 2020: Άνοιξε το TAXISnet - Μέχρι πότε η διορία


Οι εμπρόθεσμες αρχικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος υποβάλλονται μέχρι και τις 30-06-2020

Άνοιξε το Taxisnet για να υποδεχτεί τις φορολογικές δηλώσεις 2020

Από την υπηρεσία αυτή μπορείτε να υποβάλετε την αρχική εμπρόθεσμη ή εκπρόθεσμη δήλωση φορολογίας εισοδήματος για τα φορολογικά έτη 2015 και μετά ή την τροποποιητική δήλωση φορολογίας εισοδήματος για τα ίδια έτη, συνυποβάλλοντας εφόσον υπάρχει υποχρέωση, το έντυπο Ε2 (Αναλυτική κατάσταση για τα μισθώματα ακίνητης περιουσίας) ή/και το έντυπο Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα). Μπορείτε επίσης να δείτε και να εκτυπώσετε τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός σας και τα αντίστοιχα εκκαθαριστικά σημειώματα / πράξεις διοικητικού προσδιορισμού φόρου, για τα οικονομικά έτη 2003 και μετά.

Οι εμπρόθεσμες αρχικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος υποβάλλονται μέχρι και τις 30-06-2020. Οι εκπρόθεσμες αρχικές ή οι τροποποιητικές δηλώσεις υποβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής ανέφερε πως λόγω αυξημένων αναγκών των πολιτών ενδεχομένως δοθεί παράταση για την υποβολή τους ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αυξηθεί σε έως και 10 δόσεις η αποπληρωμή του φόρου εισοδήματος.

Πηγή: skai.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια