Τι άλλαξε στον Έβρο για τους Στρατιωτικούς

Τι άλλαξε στον Έβρο για τους Στρατιωτικούς


Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του USAY.gr το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) άλλαξε τις συνθήκες στα στρατόπεδα που διανυκτερεύει το προσωπικό που έχει διατεθεί στην φύλαξη του Έβρου επιδεικνύοντας ταχύτατα αντανακλαστικά.

Γράφει ο Κώστας Αττίας

Σε ξεχωριστούς θαλάμους θα κοιμούνται πλέον τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στον Έβρο και όχι σε θαλάμους οπλιτών όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Όπως είχε αναφέρει το USAY.gr το προσωπικό που βρίσκεται στον Έβρο αντί να είναι κατά το δυνατόν μοιρασμένο και απομονωμένο, για παράδειγμα με το να είναι μοιρασμένο σε ξενοδοχεία της περιοχής, ώστε αν υπάρξει κρούσμα κορονοϊού να περιοριστεί στην μικρότερη δυνατή ομάδα, προστατεύοντας μόνιμο προσωπικό και οπλίτες θητείας, είχε, πιθανότατα για οικονομικούς λόγους, μοιραστεί για να κοιμάται, σε θαλάμους οπλιτών σε στρατόπεδα της περιοχής.

Αυτό αλλάζει πλέον με την τοποθέτηση των στρατιωτικών, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί πως λαμβάνουν το ήμισυ περίπου της ημερήσιας αποζημίωσης των Σωμάτων Ασφαλείας, σε ξεχωριστούς θαλάμους.

ΠΗΓΗ: usay.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Και εμείς που είμαστε ήδη στον Έβρο μπαίνουμε υπηρεσία ανά δύο ημέρες λεφτά δεν δικαιούμαστε συν ότι ανέβηκαν και τα έξοδα της βενζίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός που ήρθε για ενίσχυση κάνει τις ίδιες υπηρεσίες με εσένα, για να μην πω περισσότερες. Πότε η βενζίνη είχε 1,4 έως 1,45 όπως σήμερα? Μην λες ανακρίβειες. Το μεγαλύτερο ποσοστό των υπηρετούντων εκεί, κατάγονται απο την περιοχή και σε ένα βαθμό έχουν αξασφαλίσει το αμετάθετο.

      Διαγραφή
  2. Δωστε αδεια πιστολιου στα στελεχη του στρατου να τα χουν ολη μερα πανω τους. Ερχετε μπορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή