ΓΕΑ: Συμπληρωματικές οδηγίες αναγνώρισης Χ.Υ. Στρατιωτικών στο διπλάσιο (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΓΕΑ: Συμπληρωματικές οδηγίες αναγνώρισης Χ.Υ. Στρατιωτικών στο διπλάσιο (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Η ΠΟΕΣ φέρνει στη δημοσιότητα έγγραφο του ΓΕΑ με θέμα: «Συντάξεις Στρατιωτικού Προσωπικού (Αναγνώριση Χρόνου Υπηρεσίας στο Διπλάσιο)»

1. Σε συνέχεια (ε) σχετικής, με την οποία δόθηκαν αρχικές οδηγίες επί αντικειμένου θέματος, παρέχονται ακολούθως συμπληρωματικές οδηγίες αναγνώρισης χρόνου υπηρεσίας του στρατιωτικού προσωπικού στο διπλάσιο.

2. Ως προς την αναγνώριση διπλάσιου χρόνου σε Μονάδες/Υπηρεσίες Εκστρατείας μέχρι πέντε (5) έτη:

α. Για το δικαιούχο προσωπικό που διακόπηκε η παρακράτηση εισφορών και επιθυμεί να αναγνωρίσει προηγούμενο της 1ης Ιαν 18 χρόνο, η διαδικασία αναγνώρισης περιλαμβάνει τα επόμενα βασικά στάδια:

(1) Το προσωπικό θα υποβάλλει οπωσδήποτε στη Μονάδα/Υπηρεσία του νέα αναφορά - αίτηση αναγνώρισης συγκεκριμένου χρόνου έως πέντε (5) έτη που διένυσε σε Μονάδες/Υπηρεσίες εκστρατείας μέχρι 31 Δεκ 17, σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος «Α» της παρούσας και δηλώνοντας ότι είχε καταθέσει στο παρελθόν άλλη αναφορά.

(2) Με μέριμνα των Τμημάτων/Γραφείων Προσωπικού, οι Μονάδες - Υπηρεσίες θα προωθούν κάθε μήνα τις εν λόγω αναφορές στο ΟΛΚΑ.

(3) Μερίμνει του ΟΛΚΑ και βάσει του αντιγράφου φύλλου μητρώου του αντίστοιχου προσωπικού που είχε ήδη εκδοθεί από ΓΕΑ/Β1, θα:...

Διαβάστε την συνέχεια:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Η σχολη θεωρειται σαν διπλασιος χρονος μιας και εχουν γινει κρατησεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κατάλαβα καλά για να αναγνωρίσει κάποιος την 5ετία πρέπει να έχει κλείσει 25 χρόνια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ υπηρεσίας;; πόσο κοστίζει η αναγνώριση με τα τωρινά δεδομένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή