Στεφανής: «Βρισκόμαστε σε πόλεμο χωρίς σφαίρες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στεφανής: «Βρισκόμαστε σε πόλεμο χωρίς σφαίρες» (ΒΙΝΤΕΟ)


«Η χώρα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την πίεση από την Τουρκία», δήλωσε, σήμερα 8/3, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας εκτίμησε ότι η πίεση από την Τουρκία θα αυξηθεί γιατί «δεν βγαίνει το σχέδιο του Ερντογάν» ενώ σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν στον Έβρο υπογράμμισε: «Δεχόμαστε επίθεση από την Τουρκία με όχημα τους μετανάστες. Βρισκόμαστε σε πόλεμο χωρίς σφαίρες. Απειλείται η εθνική μας ασφάλεια».

Αναφορικά με το αν φοβάται προβοκάτσια ή κάποιο ατύχημα, ο κ. Στεφανής σημείωσε: «Δεν μας φοβίζει τίποτα. Αξιολογούμε την κάθε ενέργεια χωρίς όμως να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο μιας προβοκάτσιας ή ενός ατυχήματος. Ήρεμοι και με ψυχραιμία θα αντιμετωπίσουμε την Τουρκική προκλητικότητα»

Πηγή: skai.gr

Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ OPEN. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΦΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα σε ολα μεσα να εχεις πεσει ρε ανωνυμε; εισαι ο καλυτεροτερος.

      Διαγραφή
  2. Οι καλυτερότεροι είναι αυτοί που πίνουν νερό στο όνομα του Στεφανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κάνει μια μουσική βραδιά στην Ορεστιάδα θα εξαφανιστούν! Επίσης διεταξε άπαντες να σιδερώσουν τις στολές τους! Κρίμα για την Ελλάδα να έχει τέτοιους πολιτικούς αυτή την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ:Μπλα, μπλα, μπλα,...όλα περίφημα, μπλα, μπλα, μπλα,... όλα εξαιρετικά, μπλα, μπλα, μπλα,...έχω ποστάρει σε όλα τα γνωστά και άγνωστα μέντια, μπλα, μπλα, μπλα,...το αναλύουμε, μπλα, μπλα, μπλα,...το ξαναναλύουμε, μπλα, μπλα, μπλα,...αξιολογούμε την κάθε ενέργεια, μπλα, μπλα, μπλα,...ήμουν και αρχηγός βεβαίως-βεβαίως και τα ξέρω καλά, μπλα, μπλα, μπλα,...θέλω να γίνω ΥΕΘΑ και μετά ΠΘ ποιος ξέρει; μπλα, μπλα, μπλα,... γιατί δεν φοράς κράνος; μπλα, μπλα, μπλα,... φεύγω τώρα γιατί έχω και τις κρίσεις.
    Δημοσιογράφος: Στο καλό αρχηγάρα μου και να μας γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή