Νέα επεισόδια στον Έβρο! Πετροπόλεμος και δακρυγόνα από τουρκική πλευρά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Νέα επεισόδια στον Έβρο! Πετροπόλεμος και δακρυγόνα από τουρκική πλευρά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


Νέα επεισόδια ξέσπασαν στον Έβρο, το βράδυ της Πέμπτης

Όπως μετέδωσε το OPEN, υπήρξε εκτεταμένη χρήση χημικών, καθώς πρόσφυγες και μετανάστες, που βρίσκονται στην τουρκική πλευρά, συγκεντρώθηκαν στον φράχτη και άναψαν φωτιές. Μάλιστα, επιδίδονται σε πετροπόλεμο και πετούν δακρυγόνα προς την Ελληνική πλευρά.


Βίντεο από τον Έβρο:

Στο σημείο βρίσκονται οι Ελληνικές δυνάμεις και οχήματα της πυροσβεστικής.



Υπενθυμίζεται ότι και εχθές σημειώθηκαν επεισόδια στον Έβρο, καθώς πρόσφυγες και μετανάστες επιχείρησαν να ρίξουν τον φράχτη. Οι ελληνικές αρχές εμπόδισαν την είσοδο σε όσους επιχείρησαν να περάσουν.


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, που βρέθηκε στον Έβρο, έστειλε σαφές μήνυμα προς την Τουρκία. «Δεν εκβιαζόμαστε, δεν θα περάσει κανείς», τόνισε.

Σε βίντεο φαίνεται μετανάστης να πετά πέτρες πάνω από τον φράχτη.


Παρόμοιο σκηνικό και σε άλλο σημείο των ελληνοτουρκικών συνόρων.





ΠΗΓΗ: iefimerida.gr - ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. στα επεισόδια πιθανόν θα συμμετέχουν και Γκρίζοι Λύκοι ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα ρε κάτι "ορφανά" προσφυγοσυριζόπουλα, κοίτα ρε κάτι φάτσες γεμάτες μίσος που ζέχνουν θάνατο, που θέλουν ετσιθελικά να "μπολιάσουν" με μπόλικο "μπολιτισμό" την Ευρωπαϊκή ήπειρο. Ακόμη και σήμερα με τις δύο κρίσεις σε εξέλιξη (προσπάθεια εισβολής και κορονοϊός) τα εξωνημένα τσιριζόπουλα, φωνάζουν και τσιρίζουν για δήθεν καταπατήσεις δήθεν δικαιωμάτων (αλήθεια πια δικαιώματα; για ποιούς ακριβώς;), δήθεν ρατσισμό και διάφορες άλλες αρλούμπες των ήδη επικίνδυνων γραφικών σφυριζοηλιθίων. Κουράγιο Έλληνες, κουράγιο και δύναμη στις ΕΔ και τα ΣΑ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή