Έβρος: «Η σκέψη όλων είναι στους Στρατιωτικούς μας» αλλά μόνο αυτή ΔΕΝ αρκεί!

Έβρος: «Η σκέψη όλων είναι στους Στρατιωτικούς μας» αλλά μόνο αυτή ΔΕΝ αρκεί!



«Η σκέψη όλων μας είναι στο προσωπικό των ΕΔ που δίνει τη μάχη του στον Έβρο», είπαν αρκετοί -κυρίως πολιτικοί- τις τελευταίες ημέρες… Η σκέψη δεν αρκεί και το προσωπικό των ΕΔ που μεταφέρθηκε από άλλες περιοχές της χώρας για να δώσει τη μάχη του στον Έβρο, έχει αρχίσει να το νιώθει.

Όπως λένε οι πληροφορίες το προσωπικό των ΕΔ που έχει μεταφερθεί από Θεσσαλονίκη στον Έβρο έχει λάβει το ποσό των 100 ευρώ ανά εβδομάδα , σε αντίθεση με το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο έχει λάβει σημαντικά ποσά προκαταβολικά και τους παρέχεται δωρεάν τροφή και στέγη.

Μήπως εκτός «από την σκέψη μας» να βρούμε και κάποια λύση για το θέμα;

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Χαίρομαι που ενδιαφέρεται κάποιος για τους ένστολους που φυλάνε Θερμοπύλες. Γιατί οι ενώσεις μόνο για τις άδειες ενδιαφέρονται. Η ΕΛ ΑΣ πάντα φρόντιζε και φροντίζει τα στελέχη της. Τα μόνιμα θύματα είναι ο στρατός και ο στρατός ξηράς ειδικά. Σαφώς κάτι πρέπει να γίνει μετά στελέχη του Έβρου και όχι μόνο με αυτούς που έχουν αποσπασθεί από άλλες μονάδες αλλά και γιαυτους που υπηρετούν εκεί. Γιατί το τριήμερο που εμείς πεταγαμε αετό και τώρα λόγω κορονοιου υπολειτουργούμε με αδειες τα στελέχη του Έβρου δίνουν καθημερα 24ωρες το 24ωρο αγώνα για τη φύλαξη των συνόρων μας. Οι ευχαριστίες δεν φτάνουν και δεν θέλω να μακρηγορησω άλλο. Ελπίζω μόνο να μην μείνουμε σε αυτό το άρθρο. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια σκέψη, μα πια σκέψη, μια σκέψη να σκεφθούν; Όλα περίφημα, όλα εξαιρετικά, τελειώσαμε και τις κρίσεις, πρέπει όλοι να χαμογελούν, και να όλοι να κάνουν "λάϊκ" στις αναρτήσεις, επίσης έχουν διανεμηθεί ξεκαρδιστικά κλιπάκια, γιατί; γιατί γίνεται ρε γ@μώτω!!! Γρήγορα τώρα γιατί περιμένει και το ελικόπτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς, πολλοί γίνονται "κύριοι" εις βάρος του στρατού

    ΑπάντησηΔιαγραφή