Παράδοση–παραλαβή Διοικήσεων ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ-Ποιοι είναι οι νέοι Δκτες

Παράδοση–παραλαβή Διοικήσεων ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ-Ποιοι είναι οι νέοι Δκτες


Η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), από τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο, στον Αντιστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα, πραγματοποιήθηκε σήμερα (16-03-2020) στην έδρα της ΑΣΔΕΝ, στο στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΤΑ Β» στην Αθήνα.

Ο νεοπροαχθείς στις πρόσφατες κρίσεις πλέον Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας ήταν έως σήμερα Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ.

Επίσης, σήμερα (16-03-2020) πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ΑΣΔΥΣ, στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΟΡΜΠΑ» στην Αθήνα, η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ»), από τον Αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο (Νέο Δκτη 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ) στον Αντιστράτηγο Λεωνίδα Κακαβά.

Κατά τις ετήσιες κρίσεις των Ενόπλων Δυνάμεων ο νέος Διοικητής ΑΣΔΥΣ προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου και ανέλαβε τον νέο κρίσιμο ρόλο στην ΑΣΔΥΣ (Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού).

Ο Αντγος Λεωνίδας Κακαβάς είναι νεοπροαχθείς και μέχρι πρότινος διευθυντής του Β΄ Κλάδου του ΓΕΣ, ενώ παλαιότερα είχε διατελέσει και Διοικητής στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: athina984.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αριστος Αξιωματικος και ανθρωπος ο κυριος Κακκαβας..ειχα την τιμη να τον ειχα Λοχαγο στο Ναυπλιο και αργοτερα τον ξανασυναντησα λογω δουλειας και διαπιστωσα και παλι την αμεριστη ανθρωπια του και την αγαπη του για την πατριδα.Συγχαρητηρια Στρατηγε ειναι τιμη και χαρα για το Μηχανικο που εφτασες ψηλα. Το αξιζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή