Ολοκληρώθηκαν οι Τακτικές Κρίσεις ΕΔ – Ξεκινούν τα Συμβούλια Μεταθέσεων

Ολοκληρώθηκαν οι Τακτικές Κρίσεις ΕΔ – Ξεκινούν τα Συμβούλια Μεταθέσεων

Όλα είναι έτοιμα για τις φετινές μεταθέσεις στον Στρατό Ξηράς

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κατά πάσα πιθανότητα αύριο Παρασκευή, με μικρές πιθανότητες σήμερα Πέμπτη, αναμένεται η συνεδρίαση του πρώτου Συμβουλίου Μεταθέσεων Συνταγματαρχών Όπλων και Σωμάτων.

Θα ακολουθήσουν συνεδριάσεις των Συμβουλίων Μεταθέσεων για:

τις μεταθέσεις εξωτερικού,

τις μεταθέσεις νήσου Κ,

τις τοποθετήσεις Διοικητών Μονάδων και

τις τοποθετήσεις αποφοίτων της τρέχουσας Εκπαιδευτικής Σειράς ΑΔΙΣΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι τακτικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και οι αποφάσεις των Ανώτερων Συμβουλίων ΣΞ-ΠΝ-ΠΑ βρίσκονται προς εκτύπωση στο Εθνικό Τυπογραφείο, προκειμένου να δημοσιευθούν τα σχετικά ΦΕΚ.

Ο σκοπός του ΥΕΘΑ είναι τα Συμβούλια Μεταθέσεων να κινηθούν γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε τα στελέχη και οι οικογένειες τους να γνωρίζουν έγκαιρα τις νέες τοποθετήσεις τους, χωρίς να υπάρχει η αγωνία της τελευταίας στιγμής.

Η πρόβλεψη, επομένως, είναι οι μεταθέσεις να ανακοινωθούν ακόμη νωρίτερα φέτος, δηλαδή στο διάστημα από μέσα Μαρτίου έως αρχές Απριλίου. Προς τούτο ο Υπουργός έχει δώσει σαφείς κατευθύνσεις προς τους Αρχηγούς ΓΕ, αλλά και στην γρήγορη εφαρμογή του οικιστικού προγράμματος ΕΔ.

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει πρόβλημα που λένε και οι κουμπάροι στην Νήσο!!
    Αφού το 50% των διαφανών μεταθέσεων θα βγουν με τις έκτακτες! Ας τις βγάλουν και από βδομάδα εάν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να μας πει το Υπουργείο τι νόημά εχουν τα μόρια αφου το 60% των μεταθεσεων είναι εκτακτες χωρίς μόριά. Για εμάς τους λαλακες μονο ; και η χ επιλοχίας με 5 χρόνια υπηρεσίας πηγαίνει απο πολεμικό μουσείο στην λαεδ και απο κει στο πεντάγωνο και γράφει χρόνο διοίκησης στον παραδεισο που λέγεται 951 τάγμα στρατονομιας οπου δεν θα πατήσει το πόδι της ποτέ .ουτε ξέρουν πως είναι εξ οψεως. Τα ιδια και στην θεσνικη και στην Λάρισα και στα Γιάννενα και στην Καλαμάτα κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΕΣ δεν είναι για όλους αλλά για λίγους εξού και το η ζωή είναι ένα αγγούρι άλλοι το τρώνε και δροσίζονται και άλλοι το τρώνε και ζορίζονται!!!

      Διαγραφή
  3. Στην φώτο όλοι είναι καραφλες.....και για το λόγο αυτό έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχές Απριλίου με τα μόρια υπαξ να ανακοινώνονται τέλη Μαρτίου είναι ουτοπία. Οχι φυσικά οτι παίζουν ρόλο τα μόρια είναι για την μάζα τους πολλούς. Για τους τις λίγους λίγες (αρκετους παντως)που είναι βυσματα ηδη ξέρουν μεχρι την αποστρατεία τους οτι δεν θα κουνηθουν. Και εχουν ηδη δεύτερες δουλειές. στρωμενο σπιτι. και δεν τους απασχολούν τα μόρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι ένας από τους λίγους που κάθε 3 χρόνια ξεσπιτωνομαι.2 χρόνια που υπηρέτησα Αθήνα είδα την βυσματοκρατια σε όλο της το μεγαλείο. Τα μόρια υπάρχουν απλώς για να τσιμπάνε αυτούς που έχουν χαμηλά ώστε να μην μπορούν να προσφύγουν. Όποιος περιμένει μετάθεση με το σταυρό στο χέρι, απλά σταυρωνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι οι εξ Υπαξιωματικών είτε εν ενεργεία είτε εν αποστρατεία ΜΑΥΡΟ στην Νέα Δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πότε δεν το κατάλαβα αυτό με τις άσκοπες μεταθέσεις. Άντε να κάνεις δυο φορές από δύο χρόνια το αγροτικό σου με διαφορά μεταξύ τους 10 ετών και μετά τοποθέτηση στον τόπο επιθυμίας σου. Που θα πολεμήσεις καλύτερα; Μα φυσικά εκεί που έχεις τα συμφέροντα σου. Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Ναύπλιο για παράδειγμα....

      Διαγραφή
    2. Κάποιος δεν πρέπει να υπερασπιστεί και το Ναύπλιο; Μπορεί να αποβιβαστεί ξανά ο Κιουταχής.

      Διαγραφή
    3. Δίκιο έχεις, Πλοίο της αγάπης έχει το 508 πλοίο της αγάπης και η ΣΠΖ. Ποιά η διαφορά, όταν κάνεις μόνο για συνοδηγός και να μοιράζεις το πρόγευμα.

      Διαγραφή
  8. Οι τακτικές κρισεις γιατί δεν ανακοινώθηκαν κάπου; Ο ΕΟΘ Διοικητής των ΚΑΑΥ παρέμεινε παρόλο που για πάρτη του έγινε ερώτημα στην Βουλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή