Αυτοί είναι οι νέοι Διοικητές στις Ταξιαρχίες του Έβρου

Αυτοί είναι οι νέοι Διοικητές στις Ταξιαρχίες του Έβρου

Τοποθετήθηκαν οι νέοι Διοικητές στις 5 πλέον Ταξιαρχίες του νομού Έβρου, αφού καταργήθηκε ως γνωστόν η έκτη και συγκεκριμένα η 7η Ταξιαρχία με έδρα τον Προβατώνα Σουφλίου.

Συγκεκριμένα, με σχετικές αποφάσεις τοποθετήθηκαν οι Ταξίαρχοι ως εξής:

Στην 3η Ταξιαρχία ΡΙΜΙΝΙ με έδρα την Καβύλη Ορεστιάδας, νέος Διοικητής αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Αγγέλης Νικόλαος, στην θέση του Φωτεινόγλου Αθανάσιου που πάει στην ΔΕΠ Επιτελάρχης.

Στην 30η Ταξιαρχία ΤΟΜΟΡΙΤΣΑ με έδρα τον Λαγό Διδυμοτείχου αναλαμβάνει νέος Διοικητής ο Ταξίαρχος Γκανίδης Κωνσταντινίνος στην θέση του Οικονομάκου Γεώργιου που αποστρατεύθηκε.

Στην 50η Ταξιαρχία ΑΨΟΣ με έδρα το Σουφλί τοποθετήθηκε Διοικητής ο Ταξίαρχος Ευαγγελίδης Κωνσταντίνος στη θέση του Ταξίαρχου Λυμπερέα Δημήτρη που τοποθετήθηκε Διοικητής στην 96 ΑΔΤΕ.

Στην 31η Ταξιαρχία με έδρα την Καβησσό Φερών τοποθετήθηκε ο Ταξίαρχος Τσιατσιάνης Σωτήριος στην θέση του Τσοτάκου Στέφανου που πάει στην ΣΠΖ ως Διοικητής.

Στην 23η Ταξιαρχία Τεθωρακισμένων Αλεξανδρούπολης, τοποθετείται ο Ταξίαρχος Καλκετινίδης Κωνσταντίνος στη θέση του Ταξίαρχου Σαραφίδη Παντελεήμωνα.

ΠΗΓΗ: evros-news.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Στην 30 επειδή ο Οικονομακός καθόταν και του κάναν αέρα πήγε σπίτι του (όπως και ο υποδιοικητής της 16ης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) . Ωραία μηνύματα στέλνει το ΑΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ οι άλλοι ανώτατοι σκάβουν ε; Όλοι το ίδιο είναι. Κάθονται μέχρι τις 1800-19:00 και υπογράφουν τα χαρτιά που τους ετοιμάζουν και μετά λέσχη για ψαρακι και στα σοα. Τελείωσε ο συναγερμός τώρα θα αγχωθουν του χρόνου τέτοια εποχή. Ξεκίνησε μια χρονιά γεμάτη δόξα και χρήμα για τους ανώτατους εε

      Διαγραφή