Πύργος: Τέλος εποχής για τη ΣΕΤΤΗΛ–Τελευταία υποστολή Σημαίας για την ιστορική Μονάδα (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Τέλος εποχής για τη ΣΕΤΤΗΛ–Τελευταία υποστολή Σημαίας για την ιστορική Μονάδα (ΦΩΤΟ)

Η Στρατιωτική Μονάδα μετακομίζει στην Πάτρα

Τελευταία υποστολή Σημαίας για την ιστορική Μονάδα που έκλεισε… - Τίτλοι τέλους για τη ΣΕΤΤΗΛ - Λουκέτο για την μονάδα του Τεχνικού μετά από 53 χρόνια.

Η τελευταία υποστολή της Σημαίας στο χώρο του Στρατοπέδου «Ταγματάρχη (ΠΖ) Καραχάλιου Χρήστου» της ΣΕΤΤΗΛ, πραγματοποιήθηκε χθες (21/10/2025) το απόγευμα και πλέον κλείνει ένα κεφάλαιο μισού και πλέον αιώνα στην πόλη του Πύργου.

Μετά από 53 χρόνια παρουσίας στην Ηλειακή πρωτεύουσα το Στρατόπεδο κλείνει και η Μονάδα μεταφέρεται στην Πάτρα, όπου εντάσσεται στο ΚΕΤΧ.

Για την ώρα στο χώρο του Στρατοπέδου - και άγνωστο για πόσο ακόμα - στεγάζεται η 18η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ ελπίδα για να παραμείνει ζωντανό αυτό το τμήμα της πόλης, αποτελεί η προσπάθεια για ίδρυσης πανεπιστημιακής σχολής.

Ένα θέμα που αρχικά παρουσιάστηκε με καλές προϋποθέσεις, όμως ο δρόμος λόγω φαίνεται να στρώθηκε με αγκάθια και πάλι…

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια