Αναρτήθηκαν τα ENHMEPΩTIKA ΣΥΝΤΑΞΗΣ-ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 – Πως τα «κατεβάζετε» (ΦΩΤΟ)

Αναρτήθηκαν τα ENHMEPΩTIKA ΣΥΝΤΑΞΗΣ-ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 – Πως τα «κατεβάζετε» (ΦΩΤΟ)

Αναρτήθηκε σήμερα 01-07-2024 το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ του έτους 2024 (07-2024) στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ. ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ: ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑ-«ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ» ο e-ΕΦΚΑ, ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΙΤΕ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΠΑΝΩ-ΔΕΞΙΑ.

Κλικ για μεγέθυνση:

Υπενθυμίζουμε ότι για να «κατεβάσετε» το ενημερωτικό σας σημείωμα εισέρχεσθε (με χρήση κωδικών TAXISNET) κάνοντας κλικ ΕΔΩ: https://apps.efka.gov.gr/ePensionStatementEFKA.

Συνεχίζεται (δεν άλλαξε ακόμη) η αναγραφή των «σωστών» ποσών, αυτών δηλαδή που προκύπτουν μετά την αύξηση 3%, στη στήλη που λέει «Ανάλυση Μηνιαίας Πληρωμής».

Κλικ για μεγέθυνση:

Επιπρόσθετα, αναρτήθηκαν τα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για ΜΤΣ και ΕΚΟΕΜΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 στο νέο Διαδικτυακό Ιστότοπο του ΜΤΣ

Για να «κατεβάσετε» τα Μηνιαία Αναλυτικά Σημειώματα ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 κάνετε κλικ στην «Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διάθεσης Μηνιαίων Αναλυτικών Φύλλων Μ.Τ.Σ» όπως παρακάτω ΦΩΤΟ:

Κλικ για μεγέθυνση:

Συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά πεδία με αστερίσκο (*). Στη συνέχεια συμπληρώστε ή τον αριθμό φακέλου (Αναγράφεται στην 2η σελίδα του Ενημ. Σημειώματος Κύριας Σύνταξης ως «ΜΗΤΡΩΟ Φ.Κ.Α.». ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ 6ΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΠΟ ΙΑΝ 24 ΚΑΙ ΠΙΣΩ) ή τον αριθμό μητρώου, όχι και τα δύο. Μετά Επαλήθευση κειμένου (γράφουμε τον αριθμό ή κείμενο από κάτω). Και τέλος υποβολή και μπορείτε να κατεβάσετε τα Ενημερωτικά. Δείτε παρακάτω ΦΩΤΟ:

Κλικ για μεγέθυνση:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άλλαξε το «ΜΗΤΡΩΟ Φ.Κ.Α.» στη 2η σελίδα Εν. Σημ. Σύνταξης– Γιατί ΔΕΝ αναρτήθηκαν ΑΚΟΜΗ τα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ ΦΕΒ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε τις Ημερομηνίες Καταβολής Μερίσματος MTΣ και ΕΚΟΕΜΣ έτους 2024 (ΠINAKAΣ)

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια