Αποδοχή δωρεάς της EAAN υπέρ του ΥΠΕΘΑ για το Πολεμικό Ναυτικό–Τι αφορά (ΦΕΚ)

Αποδοχή δωρεάς της EAAN υπέρ του ΥΠΕΘΑ για το Πολεμικό Ναυτικό–Τι αφορά (ΦΕΚ)

Σύμφωνα με το ΦΕΚ Τεύχος B’ 3275/11.06.2024:

Αποδοχή δωρεάς της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού υπέρ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το Πολεμικό Ναυτικό.

Με την υπό στοιχεία Φ.894/8/288282/Σ.1435/24 Μαϊ 2024/ΥΠΕΘΑ/ΓΕΝ/Ε1 απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, η οποία εκδόθηκε σύμφωνα με τις παρ. 1 και 4 του άρθρου 3 του ν. 4182/2013 (Α’ 185), γίνεται αποδεκτή η δωρεά σε είδος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (Ε.Α.Α.Ν.), που συνίσταται σε τρεις οθόνες προβολής, μία ψηφιακή κάμερα, συνοδευτικό εξοπλισμό (βάσεις, καλώδια, μικρόφωνα), καθώς και υπηρεσίες αρχικής εγκατάστασης, διασύνδεσης και εκπαίδευσης χρηστών, συνολικής αξίας 14.880,00 € (δεκατεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων ογδόντα ευρώ), συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ ποσοστού 24%, προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας/Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, υπέρ του Πολεμικού Ναυτικού, για την αξιοποίησή της επ’ ωφελεία του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ).

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Κανουν δωρεες γιατι παιρνουν και χοντρα μερισματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δωρεά με χρήματα των Αποστράτων της ΕΑΑΝ προς το ΝΝΑ. Μάλιστα, έλπιζω το ΝΝΑ να έχει και την ανάλογη αντιμετώπιση-περίθαλψη προς τους Αποστράτους της ΕΑΑΝ διότι παραμένουν μέλη του και μετά την αποστρατεία τους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @14, 2024 10:03:00 π.μ. Ο καθένας με την παπάτζα και την πίκρα του.
    @14, 2024 10:36:00 π.μ. Δηλαδή μας λες ότι δώρισαν δυο οθόνες και τα συναφή για να τους εξετάζουν - προσέχουν οι γιατροί του ννα!!, ε ρε φάνηκαν τα πρώτα συμπτώματα απ τις ζέστες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή μαλλον εσένα έχει κτυπήσει η ζέστη, θα σου αναλύσω τι εννοώ: Τελευταία έχουν παρατηρηθεί συμπεριφορές προς αποστράτους του ΠΝ όπου τους ερωτούν γιατί δεν πηγαίνουν στα κρατικά νοσοκομεία και ότι το ΝΝΑ είναι για τους εν ενεργεία. Οχι λοιπόν να αναγνωρίζουν τους Απόστρατους της ΕΑΑΝ μόνο για τις δωρεες τους αλλά να τους έχουν περιθάλπτουν όπως ορίζει το καταστατικό του ΝΝΑ χωρίς μα και γιατί...

      Διαγραφή
    2. @ 14, 2024 6:15:00 μ.μ Εντάξει τώρα με τις κομπρεσούλες δροσιάς γράφεις πιο λογικά. Αυτό που αναφέρεις έγινε σε μέλη (γονείς) αποστράτων. Η δωρεά είναι δωρεά και έγινε για συγκεκριμένο λόγο και οι συνταξιούχοι έχουν την περίθαλψη που πρέπει να έχουν έτσι κι αλλιώς από το νοσοκομείο (μέχρι στιγμής τουλάχιστον, γιατί με τα τζιμάνια που κυβερνούν ποτέ δεν ξέρεις...).

      Διαγραφή