Μεταθέσεις ΣΞ: Ξεκίνησε τις υπογραφές ο ΥΦΕΘΑ–Ποιες κοινοποιήθηκαν σήμερα

Μεταθέσεις ΣΞ: Ξεκίνησε τις υπογραφές ο ΥΦΕΘΑ–Ποιες κοινοποιήθηκαν σήμερα

Ξεκίνησε τις υπογραφές ο ΥΦΕΘΑ Κεφαλογιάννης και μέχρι στιγμής κοινοποιήθηκαν οι Μεταθέσεις Διαβιβάσεων (ΔΒ) Υπαξιωματικών ΟΛΩΝ των προελεύσεων (ΑΣΣΥ – ΕΜΘ – ΕΠΟΠ) και Ανθυπασπιστών.

Από ότι μαθαίνουμε υπάρχει ροή και ΔΕΝ αποκλείεται αν όχι αργότερα σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα αύριο να κοινοποιηθούν μεταθέσεις και από άλλα Όπλα-Σώματα (Ο-Σ).

Σύμφωνα με επιπλέον πληροφορίες μας, ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας, ολοκλήρωσε τις υπογραφές και μέχρι στιγμής κοινοποιήθηκαν οι μεταθέσεις Δκτων Μονάδων-Ανεξαρτήτων Υπομονάδων και Σχων (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ και ΕΔΩ). Αναμένονται λοιπών Ανωτέρων Αξιωματικών.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Μεταθέσεις των ανώτερων αξκων δεν έχουν κοινοποιηθεί σίγουρα! Μόνο Δκτων μονάδων και Σχων. Καλό είναι να μην υπάρχει @@@@@@ αλλά σεβασμός προς την αγωνία των μη βυσμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νωρίς νωρίς και φέτος. Παραδοσιακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχ αγώνας δρόμου υποτίθεται. και φέτος θα βγουν όπως και πέρυσι και όπως και πάντα. Εάν δεν αλλάξει η κοινοποίηση των μορίων κατά 1 μήνα νωρίτερα δηλαδή Γενάρη, δεν πρόκειται ποτέ να βγουν ξανά έγκαιρα μεταθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχ αγώνας δρόμου υποτίθεται. και φέτος θα βγουν όπως και πέρυσι και όπως και πάντα. Εάν δεν αλλάξει η κοινοποίηση των μορίων κατά 1 μήνα νωρίτερα δηλαδή Γενάρη, δεν πρόκειται ποτέ να βγουν ξανά έγκαιρα μεταθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σπεύδε βραδέως και φέτος.. Κατά τα άλλα ακούμε τον Δένδια να παπαρίζει στη Βουλή με δήθεν καινοτομίες. Ο χειρότερος ΥΕΘΑ ever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή