Σέρρες: Τελετή Αλλαγής Διοίκησης στο 10ο Σύνταγμα Πεζικού (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Σέρρες: Τελετή Αλλαγής Διοίκησης στο 10ο Σύνταγμα Πεζικού (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, με τη δέουσα λαμπρότητα, η τελετή αλλαγής της Διοίκησης του 10ου Συντάγματος Πεζικού.

Από Φανή Ασπογαλή

Ο νέος Διοικητής Συνταγματάρχης Μαυρουδής Θεοδωρίδης, παρέλαβε από τον Συνταγματάρχη Αδάμ Σαρρή.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Ιλάρχου Κλεισάρη», παρουσία του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού κ. Γαρίνη, του Βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή, του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου, Αξιωματικών των Σωμάτων Ασφαλείας, του Δημάρχου Σιντικής Γιώργου Τάτσιου, του Αντιδημάρχου Δ. Σερρών Νάσου Παπαδόπουλου, του Πολιτευτή Σερρών της ΝΔ Βέρρου Κωνσταντίνου και εκπροσώπων της Ι.Μ.Σ.Ν. καθώς και της Τ.Α.

Κλικ για μεγέθυνση:

Ο απελθών Διοικητής Αδάμ Σαρρής, πλέον αναλαμβάνει καθήκοντα στην Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου.

Ο νέος Διοικητής Συνταγματάρχης Μαυρουδής Θεοδωρίδης, Σερραίος στην καταγωγή, δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να υπηρετώ το ιστορικό 10ο Σύνταγμα Πεζικού».

ΠΗΓΗ: serrespost.gr

Δημοσίευση σχολίου

19 Σχόλια

  1. αυτον τον τυπο με τα 180 κιλα μονο ελληνικος νομος μπορει να τον προαγει, τι δεικτη μαζας σωματος μου λετε τωρα , τι διαταγη να δωσει αυτος ο αμοιρος ΑΣΕΙ, ειναι ντροπη για ολο το συστημα που δυστυχως συντηρειται. Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ τι πρόβλημα έχεις ΑΣΣΥ; Περιμένεις απο κάποιον που είναι συνταγματάρχης να πάρει το όπλο του να πολεμήσει; Ακατοίκητο ε;

      Διαγραφή
    2. Όταν κάποιος περιμένει ότι ο Αξιωματικός με βαθμό συνταγματάρχη πρέπει να έχει το σωματότυπο ανθυπολοχαγού είναι τουλάχιστον κακεντρεχής

      Διαγραφή
    3. αυτον κι απο ανθυπολοχαγο μονο για ταβερνιαρη τον εκοβες. Καλυτερα η παραδοση-παραλαβη να γινοταν ηλεκτρονικα .Τα βλεπει κι ο κοσμος. Κατι τετοιους βλεπουν οι νεολαιοι και δε θελουν να παν ουτε φανταροι. Κι εσεις δικηγορακοι του στις καρεκλες σας και μην αμελειται τις πρωινες σας τυροπιτες, καρεκλοκενταυροι.

      Διαγραφή
    4. Πολύ ευγενικά θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που υποστηρίζουν τον ΥΠΕΡΒΑΡΟ Σχη... Υπάρχουν δγες στο ΣΞ, που προβλέπουν κάποια συγκεκριμένα πράματα για τα σωματικά προσόντα? Τις γνωρίζει ο συγκεκριμένος και φυσικά οι προϊστάμενοι του και οι κρίνοντες τον??? ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ... Και αν θέλετε μπορώ να γράψω εδώ τι προβλέπεται... Τότε πως βλέπουμε σε όλες τις κατηγορίες και ιδίως σε ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ Υπέρβαρους???? Θα μπορούσα να αναφέρω ονόματα και φωτογραφίες που να το πιστοποιούν!!!!! Οι Αξκοί αυτοί μόνο προσβολή δημιουργούν στις ΕΔ.. Αλλά πάντα φυσικά υπάρχουν απαντήσεις για όλα.... Φίλος, βύσμα, γλυφτρόνι, συνεργάτης, παρέμβαση, καλό παιδί και πολλά άλλα.... Ας τους απολαύσουμε λοιπόν.....να μην μπορούν να δεσουν τα κορδόνια τους

      Διαγραφή
  2. Ο κύριος που γράφει αυτά τα απαραδεκτα και υποτιμητικα σχόλια εναντίον ενός Αξιωματικου είναι λιαν προσβλητικος και ανηδεος! Ο Αξιωματικος κρινεται από αλλά ουσιαστικά και τυπικά προσοντα. Όπως τα πνευματικα και ψυχικά. Μπορεί να υστερει στα σωματικά λόγω του ότι είναι ολιγον τι υοπερβαρος, αλλά το μυαλό του, η κρίση του, οι γνώσεις του, τα ψυχικά του προσοντα να υπερτερουν και να είναι Αριστος! Ευχομαι ολοψυχα στο νέο Διοηκητη τον Συνταγματαρχη Σερραιο, Καλή επιτυχία.
    ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΊΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίνεται ΚΑΙ από τα σωματικά προσόντα, η παράσταση και η εμφάνιση σε έναν αξιωματικό είναι το πρώτο και το τελευταίο πράγμα. Όσο για τα άλλα προσόντα, υπάρχουν άλλοι 50 που αποστρατεύτηκαν και έχουν πολλά περισσότερα ακαδημαϊκα και σωματικά προσόντα και εμφάνιση - παράσταση αξιωματικού και όχι "ταβερνιάρη". Ο λαός βλέπει και σκέφτεται ενίοτε μεγαλόφωνα και κρίνει πολύ αυστηρά για αυτές τις θέσεις! Άντε για κάνε μας την χάρη που θα μας κάνεις και παρατήρηση αντί να συμμαζέψεις τον φίλο σου από το φαγητό!

      Διαγραφή
    2. Αν "είναι ολιγον τι υπερβαρος" δρόμο ,γιατί στη σειρά περιμένουν χιλιάδες άλλοι(κυριολεκτικά) με πολύ καλύτερα προσόντα,αλλά και το σωματοτυπό τους καλύτερο.

      Διαγραφή
    3. Ειναι χρήσιμο στέλεχος στην ΕΑΑΣ ΣΕΡΡΏΝ

      Διαγραφή
  3. Άσχετα τι έγραψαν πιο πάνω,για κουβάλημα υλικών το εν λόγω στέλεχος είναι ένα κι ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν κρίνουμε αντικειμενικά την εικόνα των δύο Συνταγματαρχών, εκατέρωθεν του Δκτή Γ΄ΣΣ, δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψουμε ή να γελάσουμε. Τραγικό να βλέπεις ειδικά σε θέσεις δκσεως, υπερβολικά υπέρβαρους Αξκούς, Ειδικά ο παραδίδων είναι παχύσαρκος. Δεν αξιολογούνται αυτοί οι άνθρωποι? Δεν αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν γίνεται σωστά? Αρέσει αυτή η εικόνα στην ηγεσία του Στρατεύματος? Κύριε Α/ΓΕΕΘΑ? Κύριε Α/ΓΕΣ? Σεβαστοί Στρατηγοί του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου? Κάποιος που να σέβεται τον εαυτό του και το Στράτευμα τέλος πάντων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ ο κ. ΑΓΕΣ τους έχει κάποιους Υπτγους και Ταξχους κυριολεκτικά μέσα στα πόδια του και τους βλέπει καθημερινά και τους θαυμάζει για το υπέρβαρο στυλ τους..... και επειδή όλοι γνωριζόμαστε τι έχει να πεί για τον Β/Επχη, ή τον ΔΒΚ η τον Δντη Δενδυς.... Διαφέρουν καθόλου από τον Σχη της φωτο?

      Διαγραφή
    2. @ 2:44:00 Στο μυαλό μου είσαι;

      Διαγραφή
  5. ...... στείλτε κανέναν σχη σαν κι αυτόν πάνω στον Έβρο, απ'αυτούς που πιάνουν τις καρέκλες στα γραφεία να επανδρώσουν καμιά μονάδα. Δεν είν'ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλό για να γίνει αληθινό . Παρεμπιπτόντως πιο εύκολα θα κλείσει η ΤΔ στην Πλάτη παρά το Σύνταγμα στις Σέρρες ή όπου αλλού νοτιότερα

      Διαγραφή
  6. Άμα το κάθε καρναβάλι που σχολιάζει εδώ πέρα καθόταν δύο μέρες στην καρέκλα αυτού του συνταγματάρχη θα έκοβε τις εξυπνάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXAXAXA ε ναιιιι!!!!! βαριά η ευθύνη στο Σύνταγμα (που καλό είναι να μη αναφέρω ποσοστό στελέχωσης για άλλους λόγους των Σερρών!!!! ξενιτεύτηκε ο πολεμιστής μετά τα κοψίδια στας ΣΕΡΡΑΣ να πάει στην Θεσνικη να διδάξει τις εμπειρίες του από τον πόλεμο στη Σχολή Πολέμου!!!! Ε ρε παντόφλα και βρεγμένη σανίδα που θέλουν κάποιοι!!!

      Διαγραφή
    2. 1ον ,γι αυτό εκπαιδεύτηκε,και 2ο μέχρι εκείνο το βαθμό ξέρει τι κάνουν τι υποχρεώσεις έχουν όλοι οι προηγούμενοι βαθμοί,συν το να είναι καλύτερος ΚΑΙ σωματικά, καθ'ότι ανώτερος

      Διαγραφή
  7. χαχαχαχαχα για το συνταγμα των σερρων μιλας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή