Δένδιας: Το θέμα των ΕΠΟΠ φέτος αφορά 2 άτομα–Έχουμε καιρό για να το επεξεργαστούμε–Λάθος να συζητείται σε προεκλογική περίοδο (BINTEO)

Δένδιας: Το θέμα των ΕΠΟΠ φέτος αφορά 2 άτομα–Έχουμε καιρό για να το επεξεργαστούμε–Λάθος να συζητείται σε προεκλογική περίοδο (BINTEO)

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας, μιλώντας, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής,  για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ανέφερε μεταξύ άλλων τα παρακάτω για το πολύ σοβαρό θέμα της αποστρατείας των ΕΠΟΠ:

«...Το θέμα των ΕΠΟΠ δε, το οποίο είναι ειδικό θέμα του γενικού θέματος, καταλαβαίνω την αγωνία, φέτος αφορά δύο άτομα όλα κι όλα. Έχουμε καιρό να το επεξεργαστούμε λογικά και σοβαρά να δούμε τι θα κάνουμε. Τι θα κάνουμε με αυτούς τους ανθρώπους και το υπόλοιπο της ζωής τους. Το καταλαβαίνω, καταλαβαίνω την ευθύνη, δε νίπτω τας χείρας μου. Όμως έχουμε χρόνο, δεν είναι αύριο το πρωί κάτι. Σας ξαναλέω, φέτος είναι δύο άτομα όλα κι όλα. 300 κάτι άτομα, σχεδόν 400 είναι τον επόμενο χρόνο, ο μεγάλος αριθμός έρχεται μετά. Άρα έχουμε καιρό όλοι να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε. Και να σας πω και κάτι που νομίζω συμφωνείτε όλοι σε αυτό, είναι λάθος αυτό το πράγμα να συζητείται σε προεκλογική περίοδο όπως τώρα. Το κάθε κόμμα είναι αυτονόητο θα πάει σε επιλογές μαξιμαλιστικές, για να απευθυνθεί στο σχετικό ακροατήριο. Άρα, αμέσως μετά να καθίσουμε να το δούμε...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ Ομιλία Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής (17/5/2024) για το Σχέδιο Νόμου περί της ίδρυσης του ΕΛΚΑΚ κ.ά..

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. 2 άτομα μωρέ, δεν τρέχει τίποτα..... Πλέον, είναι ανάξια σχολιασμού οτιδήποτε γίνεται ή λέγεται. Όπως είναι ανάξιο σχολιασμού και το πρόσφατο Νομοσχέδιο. Κάντε ότι θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι 2 άτομα με 2 συζύγους και το πιθανότερο 4 παιδιά και τους δείχνουν την έξοδο . Τόσο απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου και έγινε η αρχή τώρα θα ξέρει και ο κόσμος να κάνει τον προγραμματισμό του γνωρίζοντας ότι θα φύγει στα 50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία. Ο λόγος του υπουργού είναι κάτι,μια ασφάλεια. Ιδωμων και όψομεν φυσικά μέχρι να γίνει πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριάκος ο μπαμπάς σουΤρίτη, Μαΐου 21, 2024 8:41:00 μ.μ.

    Πες μας ότι είναι μόνο δύο και είχα αγχωθεί...Πόσοι πρέπει να είναι για να το νομοθετήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2 ατομα ειναι φετος μονο, 300 του χρονου μαζι με τις οικογενειες τους. Εχουμε χρονο ακομη...
    Το οτι ειστε κυβερνηση 5 ετη ηδη κ γνωριζετε το ζητημα χωρις να κανετε κατι θα το σχολιασετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι τα 2 ατομα φέτος από το ΠΝ θα φύγουν και γενικά δεν υπάρχει λυση για τους ΕΠΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ αυτή θέλουν να διώξουν όλοι τιν Ελλάδα τώρα μόνο 2 η 10 τι είναι για τον Μήτσο και Δένδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή