ΓΕΣ: Πότε ο Εορτασμός Αγίου Γεωργίου Προστάτη Σ.Ξ. – Ποιοι έχουν αργία (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΓΕΣ: Πότε ο Εορτασμός Αγίου Γεωργίου Προστάτη Σ.Ξ. – Ποιοι έχουν αργία (ΕΓΓΡΑΦΟ)

H ΠΟΜΕΝΣ κοινοποίησε το παρακάτω έγγραφο του ΓΕΣ σχετικά με τον εορτασμό Αγίου Γεωργίου προστάτη ΣΞ:

1. Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 θα εορτασθεί η εορτή του Αγ. Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς.

2. Η παραπάνω ημέρα είναι αργία για όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του ΣΞ, πλην του υπηρετούντος σε Μονάδες ΠΒ.

3. Πέραν των ανωτέρω, την εν λόγω ημέρα αργεί επίσης το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό που ανήκει στο ΣΞ και υπηρετεί στο ΓΕΕΘΑ ή σε Μονάδες - Υπηρεσίες του, το προσωπικό των ΝΠΔΔ που εποπτεύονται από το ΓΕΣ, καθώς και το προσωπικό των Κοινών Σωμάτων των ΕΔ που υπηρετεί στο ΓΕΕΘΑ ή στο ΓΕΣ ή σε Μονάδες αυτών, πλην του υπηρετούντος σε Μονάδες ΠΒ.

Κλικ για μεγέθυνση:

<

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Δώστε και τίποτα φανελάκια στα παιδιά έχουν ιδρώσει από την πολύ δουλειά.....Αυτό δεν είναι επάγγελμα αλλά χόμπι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλαράκι μαλλόν ζεις σε άλλη χώρα..Πόσα πράγματα έχει κάνει ο Στρατός σε αυτή τη χώρα με τους ανύπαρκτους πολιτικούς επειδή είναι τσάμπα;Να σου θυμήσω το πιο πρόσφατο με τις πλημμύρες στη Θεσσάλια;Με τις φωτιές κάθε καλοκαίρι;Κράξε λοιπόν κάτι άλλα κοπρόσκυλα του δημοσίου και άσε τους ένστολους να κάνουν τη δουλειά των άλλων..

      Διαγραφή
    2. @ 19 2:48, δεν μας λες ούτε την ιδιότητά σου ούτε το πόσα επιδόματα μαζεύεις κάθε μήνα! Άραξε στον καναπέ σου και συνέχισε να παρακολουθείς, απλά και μόνο, τις εξελίξεις γύρω σου, προσέχοντας τι εκστομίζεις για τις τιμημένες ΕΔ!

      Διαγραφή