ΚΥΣΕΑ: Τι Συζητήθηκε Για Την Κατάσταση Στη Μέση Ανατολή

ΚΥΣΕΑ: Τι Συζητήθηκε Για Την Κατάσταση Στη Μέση Ανατολή

Για μιάμιση ώρα επί τάπητος οι ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή μετά τις επιθέσεις του Ιράν κατά του Ισραήλ και έγινε ανασκόπηση της κατάστασης ασφαλείας», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Ισραήλ και τις απειλές για την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια.

Η Ελλάδα, πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, υπογραμμίζει την ανάγκη αυτοσυγκράτησης από όλες τις πλευρές προκειμένου να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αποφασίστηκε να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας της Αθήνας με το Ισραήλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας επέστρεψε εσπευσμένα από το εξωτερικό όπου βρισκόταν λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.

ΠΗΓΗ: star.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Τι να συζητήσουν.. Τραγικοί. Έχουν στείλει φρεγάτα χτυπώντας προσοχή στις ΗΠΑ και διακινδυνεύουν την ασφάλεια Ελλήνων στρατιωτικων που δεν έχουν καμία δουλειά στην περιοχή. Λάθη που θα τα πληρώσει η πατρίδα 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπα και εγώ!!! Ουυφ όλα καλά, πάμε για φρέντο στο Κολωνάκι, κερνάει ο φαλάκρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάει η ΔΕΠ για αναγνώριση. Το πόσο ξεβρακωτοι είμαστε είναι γνωστό. Να μας φυλάει ο Μεγαλοδυναμος μην γίνει κάνα τσαφ. Οι μισοί δεν θα προλάβουν να φορέσουν τα κιλά των μεταλλίων Κ να διαλέξουν πιο αρβυλο να βαλουν και οι άλλοι μισοί θα ψάχνουν μαύρη ζάχαρη για freddo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 15 1:51, είσαι μεγάλος πατριώτης, θα βάλουμε τη φωτογραφία σου στα δημοτικά σχολεία! Εσύ δεν ανήκεις ούτε στους μισούς που θα διαλέγουν άρβυλα ούτε σε αυτούς που θα ψάχνουν ζάχαρη για το freddo τους, όταν γίνει το τσαφ (δική σου φράση)! Είσαι από αυτούς που θα εξαφανιστούν, γιατί θα τρέχουν να κρύψουν την ακατάσχετη διάρροια τους!

      Διαγραφή