ΕΑΑΣ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! – Αντίθετοι στη παραχώρηση περιουσίας ΜΤΣ

ΕΑΑΣ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! – Αντίθετοι στη παραχώρηση περιουσίας ΜΤΣ

Ανακοίνωση της Ένωσης Αποστράτων Αξκων Στρατου (ΕΑΑΣ)

Πληροφορηθέντες διά του ηλεκτρονικού τύπου ότι επιδιώκεται από το ΥΠΕΘΑ η στέγαση της, υπό ίδρυση, Ανώνυμης Εταιρίας «Ελληνικό Κέντρο Αμυντικής Έρευνας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας», δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε αντίθετοι στη χωρίς νόμιμες διαδικασίες παραχώρηση περιουσίας του ΜΤΣ.

Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε ενέργεια του ΔΣ/ΜΤΣ, που θα προσφέρει νομιμοποίηση σε ειλημμένη πολιτική απόφαση, ερήμην των μερισματούχων, όπως πολλές φορές συνέβη κατά το παρελθόν, έχοντας ζημιώσει την οικονομική κατάσταση του ΜΤΣ και κατ΄επέκταση των μερισματούχων, θα πρέπει να αποφέρει σημαντικά έσοδα στο Ταμείο, αντίστοιχα με αυτά των τρεχουσών εμπορικών αξιών εκμίσθωσης ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας.

Απευχόμενοι την οποιαδήποτε πολιτική παρέμβαση στις καταστατικές διαδικασίες του ΜΤΣ, με δεδομένο ότι η εν λόγω Ανώνυμη Εταιρία δεν έχει υπόσταση, παρά μόνον η ίδρυσή της αποτελεί πρόταση σχεδίου νόμου του ΥΠΕΘΑ, για το οποίο δεν έχουν κληθεί οι κοινωνικοί εταίροι προς διαβούλευση, επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Δημοσίευση σχολίου

35 Σχόλια

  1. Η ΔΕΝΔΙΑΣ Α.Ε. ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΔΣ/ΜΤΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαυτο διόρισαν αφισοκολλητή με μηδέν προσόντα για να τους τα χαρίσει όλα. Φυλακή σε όλους τους διατελέσαντες πρόεδρους του ΜΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρκετά δώσαμε για συντάξεις αντιστασιακών για μέγαρα μουσικής και για κάθε πικραμένο και έχουμε φτάσει να είμαστε επαίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα golden boys της ΝΔ θέλουν γραφεία δίπλα στο Κολωνάκι και στο Μεγάλη Βρετανία. Θύματα της γκλαμουριάς οι στρατιωτικοί και πολιτικοί υπάλληλοι που θα δουλεύουν για τα golden boys. Γιατί δεν τους πάνε στον Υμηττό στο πάρκο υπουργείων ή σε κανένα στρατόπεδο που παρακμάζουν στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμη περιμένουμε να μπούνε φυλακή, αυτοί που έπαιξαν στο χρηματιστήριο την περιουσία του ΜΤΣ.
    Όπως επίσης και όσοι στην συνέχεια, κακοδιαχείριστικαν την περιουσία του, μέχρι και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άρχισαν τα όργανα σιγά- σιγά. Πρώτα τα καλά φιλέτα του Κολωνακίου και μετά τρώγοντας ανοίγει η όρεξη για τα καλύτερα. Τροχονόμε των τραίνων , σερβιτόρε της ΛΑΕΔ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΟΥ , από την περιουσία του ΜΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Too little, too late. Στο μεταξύ οι κύριοι της ΕΑΑΣ να βγάλουν ανακοίνωση για την συνάντηση με τον κλητήρα του ΥΠΕΚΑ, όπου έθεσαν τις θέσεις τους γύρω από τα συνταξιοδοτικά των Στρατιωτικών. Γελάνε και τα τσιμέντα! Μην ανησυχείτε όμως ,βάσιμες πληροφορίες κάνουν λόγω για επικείμενο καλάθι του αποστράτου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο πιο ξεφτίλα ο στρατός ρε,δεν πάει παρακάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την ιστορία με το σκυλί χάτσικο που περιμένει το αφεντικό στην πόρτα του σταθμού την ξέρουν τα συνταξιούχα; ποιος είπαμε θα φτιάξει τα πράγματα; ένα ντε-βούρ-ο, κάποιο χρη-στί-ντί, αστεία πράγματα γελάνε και τα μαύρα πλακάκια της εισόδου του ΜΤΣ, ακόμη και ο Κολοκοτρώνης λένε κάποιες κρύες και σκοτεινες νύχτες, υψώνει το χοντρό μεσαίο δάκτυλο προς το κτήριο του ΜΤΣ λες και ξέρει ο μαρμαρωμένος τι σαβούρα έχει μαζευτεί εκεί κάτω μαζί με τα λαθραλοντάπια της Πλατείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το κτίριο ανήκει στο ΜΤΣ. Δεν ανήκει σε κανένα Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και σε καμία ανώνυμη εταιρεία που θα πουλάει αέρα «μελέτες» για να χρηματοδοτεί άλλου είδους εταιρείες! Αίσχος! Μαζευτείτε εκεί στο Άμυνας! Σας πήραμε είδηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το κτίριο του ΜΤΣ ανήκει στο ΜΤΣ και στους μετόχους και στους μερισματούχους! Δεν ανήκει σε κανένα διορισμένο / ξεπουλημένο Πρόεδρο που ήρθε η ώρα να ξεπληρώσει το γραμμάτιο του διορισμού του, σε βάρος του Ταμείου και τον μερισματούχων! Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ , ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ ΣΑΣ ,ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι υπόλοιποι αγαπητοί συνάδελφοι των άλλων κλάδων (αεροπόροι και ναύτες) θα συνδράμουν? Όλα τα τρώει ο σξ... Ακόμη ένας λόγος για ενοποίηση.. όχι για να μοιραστεί το χωσιμο αλλά για να αυξηθεί η δύναμη των μετόχων και να μην μπλέκονται οι πολιτικοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:11:00, για να αυξηθεί η δύναμη των μετόχων, μάλιστα, το καταλάβαμε.

      Διαγραφή
    2. Οι άλλοι κλάδοι θα συνδράμουν στα παχυλά μερίσματα..... Ενοποίηση τώρα...

      Διαγραφή
    3. Προφανώς τρολάρεις, "φαντάρε". (κόψτε τον υποτιμητικό σας λόγο, τα αεροπόρε, ναύτη, φαντάρε, μπάτσε κλπ. )

      Διαγραφή
    4. Δεν θέλουμε ενοποίηση διότι λόγω αυξημένου αριθμού μελών από ΣΞ θα απαιτησετε τη διοίκηση του "ενοποιημενου-διακλαδικου ΜΤ". Και ακολούθως, λόγω νοοτροπίας, θα "βουλιαξετε " και τα δικά μας υγιή ταμεία.

      Διαγραφή
    5. Οι υπόλοιποι θεωρούν ότι είναι ασφαλείς.. δημοσίευση των αναλογιστικών μελετών και τότε θα κλάψουν μανούλες.. δυστυχώς όμως τότε θα είναι πολύ αργά...

      Διαγραφή
  16. ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΕΛΟΑΣ, ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑΜΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όταν θα σκάσει μύτη ο Δένδιας με τους συμβούλους του στο ΜΤΣ για να κάνει την «αυτοψία», θα τον περιμένουν πολλές εκπλήξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καταπάτηση και αυθαιρεσία! Ντροπή και αίσχος στον Δένδια και στο επιτελείο του! Το φτωχό συγγενή βρήκαν να κλέψουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μάνα μας κλέψαν το τρακτερ (χρόνια τώρα) τώρα και το καρμπυρατέρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σκοπός φωραθεις κοιμώμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τραγική απόφαση.. ακόμη και να πληρώσει ενοίκιο, παραμένει τραγική απόφαση.. εκεί στεγάζονται υπηρεσίες του ΜΤΣ.. η συγκεκριμένη εταιρεία θα μπορούσε να μείνει σε ένα άλλο ακίνητο.. συνεχίστε να ψηφίζετε πολιτικούς που σας έχουν γραμμένους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστή απόφαση!!!! Αφού τα ταμεία θα συγχωνευτούν στο επικουρικό του ΕΦΚΑ (μνημονιακή υποχρέωση) αρα δεν χρειάζονται γραφεία αλλά έσοδα απο ενοίκια ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΟΥΡΓΕ ΞΕΡΙΖΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΤΣ ΜΤΑ ΜΤΝ ΣΟΥ ΞΟΥ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ!!

      Διαγραφή
    2. @13, 2024 12:35:00 μ.μ.
      μάνα ένα ή μάνα δυο; και το ευχαριστήθηκες.

      Διαγραφή
  22. Πρέπει να ξυπνάμε σιγά σιγά.Τιποτα δεν τους ανήκει φτάνει αυτά που φάγανε από το Μ.Τ.Σ . Έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΔΕΝΔΙΑΣ Α.Ε. έχει να προσφέρει πολλά στην ανάπτυξη και ευημερία των δημιουργών της. Χρειάζεται υπομονή και υποστήριξη από όλους. Οι μερισματούχοι του ΜΤΣ ας το καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ωρα τα γιδια να βγουν απ το μαντρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπάρακ ήρθε η ώρα να αποδείξεις πόσο μεγάλος είσαι! Να μείνεις στην ιστορία του Μετοχικού ως αυτός που δεν φοβήθηκε να τα βάλει με τις αυθαιρεσίες προέδρων, υπουργών και υφυπουργών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μην ενοχλείται το ΜΤΣ έχουν επιθεώρηση στολής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τελικά είναι πολύ κυνικοί σ ΟΛΑ. "Γεωργιάδης" για την αυτοχειρία του καρκινοπαθούς, "το φάρμακο βρέθηκε μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά η ψυχολογική κατάσταση του ασθενούς..." !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καπιταλισμος λεγεται ηλιθιοι και σας εχει χρεωσει πριν γεννηθειτε. Ο Αδονειδος με τα αδιευκρινηστα(...) ποσα που του προσφερε χειρα βοηθειας ο καναλαρχης που Σκαει απο αντικειμενικοτητα, εγινε και επισημα ο ντηλερ Γιαννακοπουλεων και πολυεθνικων του φαρμακου, χρεωνοντας (αδιευκρινηστα) οτι γουσταρουν. Το φακελακι νομιμοποιηθηκε με επαθλο την ανθρωπινη ζωη που για τον καπιταλισμο ειναι απλα ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.Ολα ειναι ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ στο ληστρικο συστημα του χρηματιστηριακου κεφαλαιου πριν αλεκτωρ φωνησει... Οι βασικες αρχες της Κευνσιανης οικονομικης σκεψης εφαρμοζονται αναφανδον. Η ενοποιηση των ταμειων με σαλαμοποιηση παροχων δεν εχει ουτε προσωπικα κριτηρια ουτε συναισθηματισμους οπως πολλοι ανοητως πιστευουν. Ο Δενδιας μιλαει την λογικη του συστηματος και ως πολιτικος ταγος του πραττει με γνωμονα το κοινο συμφερον ως ισσοροπιες του πολιτικου και κοινωνικου συστηματος. Αυτες που οριζαν και τους κοινωνικους πορους των εξοπλιστικων, που αρμεγαν και αρμεγουν (ληστευουν) τον ελληνικο λαο, αποδιδοντας τα ψιχουλα στους υπηρετες (Φιλιππινεζες). Ο Κατρουγκαλος εκανε την ΄΄βρωμικη΄΄ δουλεια και ο Κουλης επωφεληθηκε πολιτικα ως συγκοινωνουν δοχειο. Συνεχιστε να σφαζεστε ανηλεως βλαμμενοι κοιτωντας το δαχτυλο που δειχνει το φεγγαρι..
    Υ.Γ. Καλη Αποκρηα στους γνωστους ακατοικητους πατριωτες της φακης. Αλλωστε για το Τριωδιο μονο κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή