Τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (ΙV Μεραρχία Πεζικού) από τον από τον Αντιστράτηγο Ιωάννη Δημητρέλο στον Υποστράτηγο Απόστολο Τσουλουβή στο Στρατόπεδο «Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη» (11ο ΣΠ) με το καθιερωμένο στρατιωτικό τυπικό.

Λίγο πριν από την παράδοση, ο κ. Δημητρέλος διάβασε την ημερήσια διαταγή και ανέφερε ότι παραδίδει τη Διοίκηση Κέντρων στον εξαίρετο και αγαπητό συνάδελφο κ. Τσουλουβή.

Παραδίδοντας τη διοίκηση, αισθάνθηκε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλο το επιτελείο του στρατού, αλλά και όλων των υφιστάμενων διοικήσεων.

Στη συνέχεια, ο παραλαμβάνων Διοικητής στην ημερήσια διαταγή ανέφερε ότι έχει πλήρη επίγνωση της τιμής που του έχει γίνει, αλλά των υποχρεώσεων και των ευθυνών που απορρέουν από αυτήν.

Θα διαθέσω όλες τις δυνάμεις μου, θα τηρήσω τους νόμους και τους κανονισμούς. Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος που αναλαμβλάνω την διοίκηση της ΙV Μεραρχία Πεζικού της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου τόνισε ο Απόστολος Τσουλουβής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι τοπικές πολιτικές, θρησκευτικές και στρατιωτικές αρχές.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: arcadiaportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια