Λέσβος: Παράδοση-Παραλαβή της 98 ΑΔΤΕ (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Λέσβος: Παράδοση-Παραλαβή της 98 ΑΔΤΕ (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Τελετή παράδοσης – παραλαβής στην 98 ΑΔΤΕ. Ανέλαβε ο υποστράτηγος Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης

Έπειτα από δύο χρόνια στο τιμόνι της 98 ΑΔΤΕ, ο Διοικητής υποστράτηγος Γρηγόρης Μπουντλιάκης αποχαιρέτησε σήμερα Δευτέρα (11/03/2024) τη Λέσβο και την Στρατιωτική Μεραρχία σε μία συγκινητική τελετή παράδοσης – παραλαβής που έγινε το πρωί, παρουσία του Στρατηγού Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγου Εμμανουήλ Θεοδώρου και πλήθους εκπροσώπων τοπικών αρχών του νησιού. Ο Γρηγόρης Μπουντλιάκης μετακινείται στο ΓΕΕΘΑ και στη θέση του τοποθετείται νέος διοικητής της 98 ΑΔΤΕ ο υποστράτηγος Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης ο οποίος επίσης προέρχεται από το ΓΕΕΘΑ και ήταν διοικητής και στην 96 ΑΔΤΕ στη Χίο.

Αποχαιρετώντας στη Λέσβο, σε ομιλία του, δήλωσε πως νιώθει ιδιαίτερη τιμή που υπηρέτησε στην 98 ΑΔΤΕ και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο προσωπικό που επέδειξε αφοσίωση στο καθήκον ενώ ευχαρίστησε και τον υπόλοιπο κόσμο της Λέσβου που τον στήριξε με την εμπιστοσύνη και την αγάπη του. Με συγκίνηση διάβασε τους στίχους του Ελύτη που μιλάει για τη Λέσβο: «Πουθενά σε κανένα άλλο μέρος της γης ο ήλιος και η σελήνη δεν συμβασιλεύουν τόσο αρμονικά όσο εδώ», είπε. «Αποχωρώ σήμερα με την αίσθηση ότι πετύχαμε. Μη ξεχνάτε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να εξελιχθούμε, να αλλάξουμε και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που αντέχει τόσα χρόνια την απουσία μου και τους είπε ευγνώμων», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Ο νέος διοικητής της 98 ΑΔΤΕ Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης με τη σειρά του ευχαρίστησε τον συνάδελφο αλλά και φίλο του Γρηγόρη Μπουντλιάκη για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή του ενώ δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος που έπειτα από 31 χρόνια επιστρέφει στη Λέσβο. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα εκπληρώσουμε στο ακέραιο την αποστολή μας», τόνισε.

Στην τελετή παράδοση – παραλαβής παρευρέθηκαν – μεταξύ άλλων – ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ.κ. Ιάκωβος και ο Μητροπολίτης Μηθύμνης κ.κ. Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βορείου Αιγαίου Παναγιώτης Κυπριωτέλλης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Μιχαήλ Σεβδυνίδης, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δράση – Νέος Δήμος» Πανάγος Κουφέλος, ο Πρόεδρος του «Θεομήτωρ» Δημήτρης Παραδέλλης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Που τοποθετούνται Υποστράτηγοι Ο-Σ ΣΞ [ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ]

Στην τελετή παραλαβής παράδοσης της 98 ΑΔΤΕ ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος

Στην τελετή παραλαβής και παράδοσης του Στρατιωτικού Σχηματισμού στη Λέσβο, της 98 ΑΔΤΕ, παρέστη σήμερα ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε το νέο Στρατιωτικό Διοικητή Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη και του ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στη Λέσβο, σε όφελος της τοπικής κοινωνία και της υπόθεσης της ειρήνης. Ενώ τον απερχόμενο Στρατιωτικό Διοικητή Λέσβου Υποστράτηγο Γρηγόρη Μπουντλιάκη ο οποίος μετατέθηκε σε θέση στο ΓΕΕΘΑ στην Αθήνα, τον ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία με το Δήμο και την προσφορά του στον τόπο.

Η παράδοση και παραλαβή του Στρατιωτικού Σχηματισμού έγινε στην έδρα του στη Μυτιλήνη παρουσία του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστρατήγου Εμμανουηλ Θοδώρου.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: aeolos.tv - lesvospost.com

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια