Νέος Αρχηγός ATA ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και Διοικητής 1ης Στρατιάς ο Δημόκριτος Κωνσταντάκος

Νέος Αρχηγός ATA ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και Διοικητής 1ης Στρατιάς ο Δημόκριτος Κωνσταντάκος

Σήμερα (15/01/2024) αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (ΚΥΣΕΑ) σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση των αντιστρατήγων, αντιναυάρχων, αντιπτεράρχων, με τη νέα δομή στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, μετά και τις πρόσφατες κρίσεις.

Τον αποστρατευθέντα Αρχηγό ΤΑ, Γεώργιο Φασούλα, σύμφωνα με την “Ελευθερία”, θα διαδεχθεί ο μέχρι χθες Διευθυντής του Δ' Κλάδου του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, ο Αντιπτέραρχος Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, ενώ τον αποστρατευθέντα Διοικητή της 1ης Στρατιάς, Ιωάν. Τσιόπλο, αναμένεται να διαδεχθεί ο μέχρι χθες Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος.

Οι δύο νέοι επικεφαλής των Μειζόνων Σχηματισμών της Λάρισας αναμένεται να αναλάβουν σήμερα καθήκοντα, ενώ οι τελετές παράδοσης – παραλαβής θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, αφού προηγηθούν οι αλλαγές στις ηγεσίες στα Γενικά Επιτελεία.

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. «Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους», τους:
    (1) Υποπτέραρχο (Ι) Πανίδη Αντώνιο
    (2) Υποπτέραρχο (Ι) Παπαχρήστου Βασίλειο
    (3) Υποπτέραρχο (Ι) Καραμεσίνη Κωνσταντίνο
    (4) Υποπτέραρχο (Ι) Μπιρμπίλη Ιωάννη
    (5) Υποπτέραρχο (Ι) Κουρουμάνη Νικόλαο
    (6) Υποπτέραρχο (Ι) Τσενεκίδη Γεώργιο
    (7) Υποπτέραρχο (ΜΗ) Τελλίδη Χρήστο
    https://www.staratalogia.gr/2024/01/2.html
    Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΕΦΑΛΗ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΦΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΑ-ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΑ-ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΓΕΑ-ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ-ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ -ΕΠΙΤΕΛΆΡΧΗΣ ΓΕΕΘΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ.
    Επισης αποστρατευθηκαν 7 Υποπτεραρχοι.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.
    EαΝ προστεθουν ΑΓΕ-ΑΤΑ-ΕΠΙΤ ΓΕΕΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 10 ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι αλλάζει? Ποιος ενδιαφέρεται από αυτούς πλην της τσέπης τους, τα διπλά εφάπαξ κ τα παχυλα εκτός έδρας, για το προσωπικό και τα μέσα υποδομές? Μετρημένοι στα δάχτυλα του χεριού είναι οι ευσυνειδητοι ανώτατοι , από όλους τους κλάδους των ε. Δ

      Διαγραφή