Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης θα τιμήσει με το χρυσό μετάλλιο της πόλης τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο

Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης θα τιμήσει με το χρυσό μετάλλιο της πόλης τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο

ΦΩΤΟ: Παρασκευή 05 Μαΐου 2023 Εγκαίνια Πλατείας Διοικητηρίου Συντάγματος Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) - Πηγή ΓΕΕΘΑ

Τελετή απονομής του Χρυσού Μεταλλίου της πόλης στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και ανακήρυξής του σε Επίτιμο Δημότη Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πραγματοποιεί ο Δήμος την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Ιωνία, (Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 18, 16673 Βούλα)

Προς τιμήν του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τη σοπράνο Αναστασία Ζαννή.

Η εκδήλωση – τελετή απονομής του Χρυσού Μεταλλίου της Πόλης στον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και της ανακήρυξής του σε «Επίτιμο Δημότη Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης», πραγματοποιείται σύμφωνα με την υπ’ αρ. 553/2023 απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου ως ένδειξη τιμής και σεβασμού προς το πρόσωπό του και ελάχιστη αναγνώριση της ισχυρής προσωπικότητας του και της συμβολής του στην διασφάλιση της Εθνικής Κυριαρχίας και της ευημερίας της χώρας μας καθώς και για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο χάρις στην διαρκή ετοιμότητα και τον συντονισμό που επιδεικνύουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας προκειμένου να αντιμετωπιστούν κρίσεις και καταστροφές συνέπεια της κλιματικής κρίσης που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης αλλά και μεμονωμένα περιστατικά με άμεση επέμβαση σε έκτακτες περιπτώσεις από απομακρυσμένες περιοχές και υπό δύσκολες συνθήκες.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

18:45 Προσέλευση Προσκεκλημένων
18:50 Προσέλευση Επισήμων
19:00 Προσέλευση τιμώμενου προσώπου
19:05 Χαιρετισμός Δημάρχου
19:15 Προβολή video
19:30 Ανάγνωση Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
19:35 Απονομή Χρυσού Μεταλλίου της πόλης στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και ανακήρυξη του σε Επίτιμο Δημότη Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
19:40 Χαιρετισμός Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου
19:55 Πέρας τελετής
20:10 Έναρξη μουσικής εκδήλωσης προς τιμήν του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου
20:50 Πέρας εκδήλωσης

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει φωτογραφική έκθεση με σπάνιες φωτογραφίες, από το προσωπικό αρχείο του γνωστού φωτορεπόρτερ Αριστοτέλη Σαρρηκώστα, της κορυφαίας Ελληνίδας υψιφώνου Μαρίας Κάλλας στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννησή της.

ΠΗΓΗ: vimaonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Από τα πολλά βραβεία και παράσημα θα πάθει και τίποτε! Οι επικοινωνιακές σχέσεις με τους πολιτικούς καλά κρατούν! Προετοιμάζει το έδαφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ματαιοδοξία που φάνηκε στις δημοτικές εκλογές.

      Διαγραφή
  2. Βρήκε ο Φίλιππος τον ναθαναηλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή