Επίσκεψη Γαλλικής Αντιπροσωπείας στη ΣMY (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη Γαλλικής Αντιπροσωπείας στη ΣMY (ΦΩΤΟ)

Την 28 Νοεμβρίου 2023, στο πλαίσιο της συνεργασίας των 2 χωρών, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), επίσκεψη αντιπροσωπείας 3 Στελεχών της Σχολής Υπαξιωματικών της Γαλλίας (ECOLE NATIONALE SOUS OFFICER D’ ACTIVE), με επικεφαλής τον Διοικητή της, Ταξίαρχο Alain Didier.

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΣΜΥ και ενημερώθηκε για την αποστολή, τη λειτουργία και την παρεχόμενη εκπαίδευση της Σχολής. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, που είχε ως σκοπό την ενίσχυση των σχέσεων των 2 Σχολών, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και εξετάστηκαν οι προοπτικές συνεργασίας στον τομέα της εκπαίδευσης.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Κάποτε γύρω από την ΣΜΥ και ειδικά πίσω από το πεδίο ασκήσεων ήταν μόνο χωράφια και νομίζω τα κοντινότερα σπίτια σε απόσταση 300m. Τώρα βλέπω "κυριλέ" και ακριβές κατοικίες τύπου "μεζονέτας" ακριβώς δίπλα στην περίφραξη. Λίαν συντόμως βλέπω την ΣΜΥ να αποχωρεί λόγω "διαμαρτυριών" των κατοίκων που κατά τα άλλα θέλουν την ΣΜΥ, άλλα μόνο για οικονομικά οφέλη, δλδ μακρυά και αγαπημένοι. Μια από τα ίδια στο έργο που το έχουμε ξαναδεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή