Αυτή είναι η απόφαση Μητσοτάκη για Στεφανή

Αυτή είναι η απόφαση Μητσοτάκη για Στεφανή

Εκτός από την υπουργική αξιοποίηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να δώσει και το κομματικό χρίσμα στον Αλκιβιάδη Στεφανή, προκειμένου να είναι υποψήφιος βουλευτής στη Λέσβο στις επόμενες εκλογές.

Φυσικά, δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο να τον δω και στην ευρωλίστα ως υποψήφιο σε Νότιο και Βόρειο Αιγαίο, αν ισχύσει τελικώς το νέο εκλογικό σύστημα.

ΠΗΓΗ: Γιάννης Κουρτάκης - Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

26 Σχόλια

  1. Δεν έχει ερείσματα στις εδ αλλά έχοντας εξοντώσει στελέχη για θελήματα στους ντόπιους, φέρνει ψήφους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάει αυτός έχει καεί, δεν θέλουν να ξανακούσουν το όνομα του στη Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιασατε τωρα το νοημα ποιοι γινονται αρχηγοι και σε περιοδο ω μη γενειτο δεν μας σωζει τιποτα?Οχι οι αριστοι οι αρεστοι.Βγες εκαστοτε αρχηγε και μιλα για αξιοκρατια και δικαιοσυνη στο στατευμα .Θα γελανε μεχρι τα γαλλονια των βαθμοφορων .Επιμυθιο?Ο σωζων εαυτον σωθητω αδερφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ο μη γένοιτο", "στράτευμα", "γαλόνια", είναι το σωστό συνάδελφε, φιλικά.

      Διαγραφή
    2. Το τάλιρο και η αναγνωρισιμότητα είναι ο μόνιμος καημός τους.

      Διαγραφή
  4. Όχι άλλο κάρβουνο,φτάνει με αυτόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πνευματικό του παιδί πρόσφατα αποστρατευθεις, που θα βολευτεί? Καλός άνθρωπος έστειλε αρκετούς στα στρατιωτικά νοσοκομεία θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιο τελειωμένος, εγωμανής, κοινωνικοπαθής και ξερόλας του τίποτα, γίνεται;
    ΔΕΝ γίνεται!!!
    Στην μονή λίστα που ταιριάζει να τον βάλουν, είναι στην λίστα του σούπερ μάρκετ με τα.....ψώνια. LoL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να κουβαλάς και μάλιστα "ατσαλακωτος" τα.......γυαλιά του ΠτΔ για 3 χρόνια; Αμ πως.....Όλα εδώ....εξοφλουνται (και πληρώνονται)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φυτευτός διορισμένος μπορεί, εκλεγμένος ποτέ. Θα φάει μαύρο χειρότερο από του Μουτζούρη. Και ο έξω κόσμος τον έχει πάρει χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πεντε χρονια στην Αμερικη αρκουσαν για να τον επιβαλλουν αμεσως μετα στον Καμμενο τον Κουβελη στον Κυριακο και μετα τις επομενες εκλογες θα τον κανουν υπουργο εθνικης αμυνας.Επισημα παντως στην Αμερικη εκπαιδευτηκε μονο στα τεθωρακισμενα...και καλα.Και για να τα λεμε ολα αυτος υπαγεται στους...καλους και δεν ειναι απο εκεινους που υπαγονται στους...κακους.Το...κακο που ειχε μολις επεστρεψε στην Ελλαδα ηταν οι τακτικες που τον εκαναν ιδιατερα αντιπαθη στους χαμηλοβαθμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε και λέμε 5 μήνες το προκεχωρημένο σχολείο αξκών και 8-9 μήνες το "σεμινάριο" στο κολέγιο άμυνας μας κάνουν βία-βία 14 μηνάκια με μεγάλη χρονική διαφορά τα δύο. Μετά 3 χρόνια σε θέση τρέχα-γύρευε στο ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες και ότι ταξιδακια διαρκείας έκανε ως Σχης στην εικονική δνση "μετεξέλιξης" με κάτι άλλους τελειωμένος που πάσχιζαν για την πειραματική "ολιστική" προσέγγιση ή "comprehensive approach" στις ΕΔ, μόνο που τα πειράματα δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα σε σχέση με αυτά που ξοδεύτηκαν σε χρήματα και εργατοώρες ταξιδιών, γιαυτο

      Διαγραφή
  10. Γιατί απαξιώνει τη θέση του ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ? Αν κέρδιζε δεν θα έκανε τον περιφερειάρχη ? Να μείνει στη Μυτιλήνη και να είναι αρχηγός της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια. Για αυτό ψηφίστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανως ειναι σαν τον....με λενε Στεφανο...που αν δεν γινοταν αρχηγος θα πηγαινε απο εκει που ηρθε.

      Διαγραφή
    2. Για να καταλάβετε το ποιόν και τον κακό, κάκιστο χαρακτήρα αυτού του ΄΄κυρίου΄΄: -Δεν έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλό του όταν βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών.
      -Ευχήθηκε το Βόρειο Αιγαίο να βρει το φως του.
      Δηλαδή ο κύριος τίποτα μας λέει ότι το Β. Αιγαίο ήταν στο σκοτάδι και επειδή δεν εκλέχτηκε αυτός θα συνεχίσει να είναι στο σκοτάδι... (με την ευχή όμως να βρει το φως του)
      Είχε μάθει και το εφαρμόζει ακόμα όπου τον παίρνει, να διατάζει και να απαιτεί άμεση εκτέλεση, αδιαφορώντας για οποιοδήποτε κόστος (οικονομικό, ψυχολογικό, λειτουργικό), αρκεί να έχει προσωπικό όφελος. Αν είναι ΄΄μάγκας΄΄ ας πάει την 1η Ιανουαρίου 2024 να αναλάβει καθήκοντα αντιπολίτευσης στην περιφέρεια και ας κάνει προτάσεις, όχι του αέρα ως συνήθως αλλά πρακτικές και ουσιαστικές... απαράδεκτος σε όλη την διαδρομή του...

      Διαγραφή
  11. Ήταν που θα υπηρετούσε το φως και τον λαό του Βορείου Αιγαίου! Ψάχνει απεγκλωβισμό από τον εξευτελισμό που υπέστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλοτομαριστής, εγωκεντρικός και παρτάκιας μέχρις εμετού!!!!!!Έκανε χάρη στον Μητσοτάκη να ππυ κατέβηκε υποψήφιος Περιφερειάρχης στο Βόρειο Αιγαίο!!!!Να καταδεχθεί ένας Στεφανής, ένας πρώην ΥΦΕΘΑ και υπηρεσιακός ΥΠΕΘΑ να διεδικεί ψήψο από γεωργούς και κτηνοτρόφους!!!!! Τι Όνειδος και τι Ντροπή!!!!Ήταν τέτοια η αγγαρομαχεία που έκανε στις εκλογές, που ούτε τα εκλογικά του δικαιώματα δεν μετέφερε στη Λέσβο.Κοινώς δεν βρέθηκε ούτε η ψήφος του μέσα στην κάλπη!!!!!Δεν περίμενα τίποτε περοσσότερο από εκπρόσωπο της κάστας των νεο Παπαγικών Αξκών (είναι κυρίως Ανώτατοι Αξκοί ε.α που κοιμόντουσαν και εξακολουθούν να κοιμούνται με το πορτραίτο του Παπάγου πάνω από το προσκεφάλι τους) που έχουνε βαλθεί να σώσουν την Ελλαδίτσα με το στανιό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευτελιστηκε.... Έχασε το κύρος και την προσωπικότητα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...κύρος??? ...προσωπικότητα??? ...είχε ποτέ του για να τα χάσει???

      Διαγραφή
  14. Κάτι τέτοιες μέρες λιώνει. Δεν είναι στην εξέδρα των επισήμων. Ψάχνει τρύπα να κρυφτεί από το στραπάτσιο και την απαρέσκεια του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στεφανή καλά ξεκουμπιδια, δεν θέλουμε να σε ακούμε, ούτε να σε βλέπουμε, αποδεξου το καφενείο και άδειασέ μας την γωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δύσκολο να ξεκουμπιστεί. Είναι ψηλά στην λίστα ενδιαφέροντος σε αμερικανική πρεσβεία, ίδρυμα Νιάρχου και γνωστής στ..ς. Ο Μητσοτάκης απλώς εκτελεί τις αποφάσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην έχει κάψες η αμερικανική πρεσβεία για τον looser of all levels! Έχει πολύ καλύτερους και γνώστες των αντικειμένων, εξάλλου εάν ήταν τόσο καλός και απαραίτητος θα τον είχαν ήδη προώθησει σε θέση στο ΝΑΤΟ, όπως π.χ. στην γνωστή Δνση προμηθειών στην οποία μόνο δύο Έλληνες αξιωματικοί έχουν προσληφθεί ως δντές στα τόσα χρόνια, ενώ πάντα στελεχώνεται από Αμερικανούς αξιωματικούς. Όλα τα άλλα είναι για τα χάπατα και τα γιδια πολιτικούς και πατρώνες της μπανανίας που αναφέρεις και που τον πιστεύουν κιόλας.

      Διαγραφή
  17. Από τα σχόλια φαίνεται πολύ απαρέσκεια και αποστροφή. Ο τρόπος που πορεύεται του έδωσε θέσεις και δόξα αλλά δεν εισπράττει θετικές κριτικές. Δούλεψε για τον εαυτό του και το πληρώνει τώρα που πήγε να κάνει το μεγάλο άλμα και δεν βγήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ήθελε μετεξέλιξη σε σημαντικό πολιτικό παράγοντα και βυθίστηκε σε ρόλο περιφερειακού συμβούλου μειοψηφίας. Από δάσκαλος κλητήρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ...ντρέπεται και η ντροπή όταν ακούει το όνομά του... ...είρωνας, παρτάκιας, και πάντα στις πλάτες άλλων. Ανίκανος ακόμα και στο να χωρίσει δυο γαϊδάρων άχυρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή