«Φύλλο πορείας» για Στεφανή

«Φύλλο πορείας» για Στεφανή

Σύμφωνα με σημερινό (15-10-2023) δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑΣ» [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]:

Κλικ για μεγέθυνση:

Επίσης, σύμφωνα με σημερινό (15-10-2023) δημοσίευμα της εφημερίδας «REAL NEWS» [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]:

Όλοι στον Στεφάνη

Σχεδόν όλη η κυβέρνηση πέρασε από τη Μυτιλήνη την περασμένη εβδομάδα για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή για την Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου ενόψει του σημερινού β' γύρου των εκλογών. Την αρχή έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα, ο οποίος επιστρέφοντας από την τριμερή συνάντηση Ελλάδας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας στη Βάρνα, έκανε στάση στη Μυτιλήνη.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός άφησε το ελεύθερο στους υπουργούς που τον συνόδευαν να τον περιμένουν στο αεροπλάνο, όμως εκείνοι (ο Χρήστος Σταϊκούρας ο Θόδωρος Σκύλακάκης, ο Κώστας Φραγκογιάννης και η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου) έσπευσαν να τον συνοδεύσουν στη συνάντηση με τον Στρατηγό και υποψήφιο περιφερειάρχη, ο οποίος χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην κυβέρνηση.

Τον κύκλο των υπουργών που επισκέφθηκαν τη Μυτιλήνη έκλεισε ο Κυριάκος Πιερρακάκης ο οποίος μετέβη στο νησί την Πέμπτη το βράδυ, έμεινε όλη την Παρασκευή, συνόδευσε τον Αλκ. Στεφανή στις τελευταίες περιοδείες του και, φυσικά, απόλαυσε μαζί του το φημισμένο ντόπιο ούζο.

Δημοσίευση σχολίου

40 Σχόλια

  1. ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΩΛΟ-ΣΤΕΦΑΝΗ.ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΟΥΛΟΥ ΜΕΣΑ , ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ .ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εμπειρία έχει δείξει ότι ανώτατοι στρατιωτικοί έχουν αποτύχει οικτρά σε δημόσια πολιτικά καθήκοντα, γιατί απλά ζουν στον κόσμο τους. Άλλωστε κι ο ίδιος ο Στεφανής τι έκανε ως ΥΦΕΘΑ, πέρα από βόλτες σε περιοχές και στρατόπεδα. Ψηφιστε ανθρώπους με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι μονόδρομος, για να χαθούν και τα λίγα καλά που έχουν γίνει στην αυτοδιοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα καλύτερα αποτελέσματα φέρνουν .... στρατιωτικό είχε ένας δήμος στην Αθήνα .. που έβγαινε χρόνια με μεγάλη διαφορά

      Διαγραφή
  3. Εάν εκλεγεί ο εξαιρετικακιας θα κάνει την περιφέρεια όπως έκανε το στράτευμα.Και τώρα οι επόμενοι τα επαναφέρουν πάλι στη λειτουργική τους μορφή.Αλλα το χρήμα που κατασπαταληθηκε τότε, ποιός το πληρώνει; Τελικά είμαστε αστεία χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κάτσει σπιτάκι του ο κομπλεξικός να απολαύσει τη σύνταξη με τα ψίχουλα που παίρνουν όλοι οι στρατιωτικοί ! Όταν ήταν ΥΦΕΘΑ φρόντισε για τις συντάξεις και αυτός!!! Ψάχνει μια θέση για εξτρα για να ζήσει…. ΕΛΕΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το καλό της περιφέρειας εύχομαι να βγει ο αντίπαλος χωρίς να τον ξέρω. Για το στρατό ήταν ένας στρατηγός που δεν έλυσε κανένα πρόβλημα εκτός από την κατασκευή ξενώνων οι οποιοι είναι απαραίτητοι!!!! και μπραβο του που το έκανε. Όταν μεταπή-δησε στην πολιτική έφτιαξε τον αποτυχημένο φράχτη στη θάλασσα που στοίχισε αρκετά ευρώ. Ας τον πληρώσει πρώτα και μετά να πάρει μισθό περιφερειάρχη !!!!!! Αλλά δεν νομίζω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν το ΚΚΕ δεν τον ψηφίσει μονοκούκι δεν βγαίνει. Παρά το σπρώξιμο της κυβέρνησης δεν τραβάει. Όπου τον έβαλαν τα έκανε χάλια και τον έδιωξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επί της ουσίας δεν υπάρχει κάποιος αντίπαλος της προκοπής για να αντιμετωπίσει τον κο Στεφανή! Εκτιμώ οτι ο πρώην Α/ΓΕΣ θα εκλεγεί σίγουρα και φυσικά θα τα πάει πολύ καλύτερα από τα λαμόγια και τους αρουραίους της τοπικής αυτοδιοίκησης που χρόνια τώρα απομυζούν πολύτιμους πόρους, είτε εθνικούς είτε ευρωπαϊκούς χωρίς να γίνεται ουσιαστικά τίποτα. Ο Στεφανής σε θέματα οργάνωσης και "συμμαζέματος" είναι άριστος, ότι και να λέμε. Τώρα σε ότι αφορά την πορεία του στις ΕΔ, αυτό είναι πολυπαραγοντικό και σίγουρα αφορά γενικά όλο το σύστημα παραγωγής και προαγωγής ανωτάτων, το οποίο το "εκτρέφουν" χρόνια τώρα οι εκάστοτε κυβερνήσεις και ορθώς το είχε επισημάνει ο αείμνηστος πρώην Α/ΓΕΕΘΑ κος Κωσταράκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας για τα ΣΥΠΟ και τις διευθύνσεις όπλων που έδιωξε από το ΓΕΣ, πόσο λειτούργησαν; Τι προβλήματα δημιουργήθηκαν; Πόσο χρήμα κατασπαταληθηκε;

      Διαγραφή
    2. Καλά μιλάμε τέτοια πρόγνωση δεν την έκανε ούτε ο μάντης Τειρεσίας! Χαχαχαχαχα Ευτυχώς πήρε αυτό που του αξίζει!!! Το μακρύτερο.

      Διαγραφή
  8. Πότε θα καταλάβει ο Μητσοτάκης ότι αυτός δεν κάνει και του δώσει φύλλο πορείας για τη ΛΑΕΔ. Με τέτοιο promotion θα έπρεπε να έχει κάνει περίπατο, αλλά φάνηκαν οι πραγματικές του ικανότητες. Ο κύριος τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διέδιδε ότι αν δεν εκλεγεί θα πάει για ευρωβουλευτής, θέλει όμως να μπει και ο άλλος για ευρωβουλευτής οπότε μπερδεύουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την γλύτωσε η 98 αδτε.....θα τους εχωνε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολλά χρόνια κατάφερνε να πουλά βιτρίνα και αέρα. Τώρα όμως τέθηκε στην κρίση του λαού και δεν κατάφερε να τον κοροϊδέψει. Πήρε αυτό που είναι και αυτό που αξίζει. Τίποτα περισσότερο από περιφερειακός σύμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πήρε το φύλλο πορείας της αλήθειας. Η αλαζονεία πληρώνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν δεν ήταν μαυρουλης θα είχε φύγει από αρχιλοχιας. Αντε από εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΤΑΝ Ο ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΒΟΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμφανώς απογοητευμένος και εκνευρισμένος για τη βαριά ήττα του, δεν έδωσε συγχαρητήρια στον νικητή και δήλωσε ότι το Βόρειο Αιγαίο χρειάζεται περισσότερο φως και ότι θα εργαστεί για το φως, υπαινισσόμενος ότι η παρούσα διοίκηση δουλεύει υπό σκιές. Φάνηκε ότι ο λαός του Βορείου Αιγαίου σωστά τον απέρριψε και ότι δεν έχει τον πολιτικό πολιτισμό να ξέρει να χάνει. Όταν εκτίθεσαι σε αυτά τα επίπεδα τελικός κριτής είναι ο λαός. Έτσι είναι η ζωή και η πολιτική, από υπουργός με τιμές σε περιφερειακό σύμβουλο μειοψηφίας. Το κύκνειο άσμα θα ερχόταν κάποια στιγμή και μάλλον δεν ήταν προετοιμασμένος. Η αυλαία έπεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυοῖν κακοῖν προκειμένοιν τὸ μὴ χεῖρον βέλτιστον, τουτέστιν μεθερμηνευομενο σε πλέρια δημοτικιά με πχιότητα του άθλιου σιμητρα.....μεταξύ δύο κακών, το λιγότερο κακό είναι προτιμότερο....... εάν μπορούμε να πούμε ότι όντως είναι "κακός" ο πρώην Α/ΓΕΣ. Το σίγουρο είναι ότι αυτός αλλά και ο κάθε στρατηγός είναι πολύ, πολύ καλυτερότερος από τον κάθε καρβουνιάρη μουτζούρη δημοτικό κλαρινογαμπρό αρχιντοχωριάτη και δε συμμαζευεται!

      Διαγραφή
  16. Αυτός ο στρατηγός ήταν αποτυχημένος. Δεν οργάνωσε καλά την άμυνα της πατρίδας και οι Τούρκοι αιχμαλώτισαν δύο Έλληνες αξιωματικούς. Οπότε ακόμα και με όλη την κυβέρνηση στο πλευρό του ήταν δύσκολο να τον εμπιστευτούν οι κάτοικοι του Βορείου Αιγαίου. Τέσσερα χρόνια τον ετοίμαζε η κυβέρνηση από διάφορες θέσεις αλλά λόγω ανεπάρκειας και ανικανότητας υπέστη βαριά ήττα και εξέθεσε την κυβέρνηση και τον πθ που τον επέλεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν δει κάποιος τα βιογραφικά Πτωχού, Κουρέτα, Μουντζούρη και Δούκα θα καταλάβει γιατί κάποιοι εμφορούμενοι με έπαρση και αλαζονεία δεν εκλέχθηκαν. Ότι δίνεις παίρνεις στη ζωή. Μόνο οι δημόσιες σχέσεις δεν αρκούν, όλες οι φούσκες κάποτε θα σκάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΟΥΤΑ ΡΕ , ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ . ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αλκιβιάδη, τράβα στο σπίτι σου με το "πιστοποιητικό επιμόρφωσης" σου που το βάπτισες "μεταπτυχιακό" και μην τολμήσεις να ξαναεμφανιστείς!!!! Αρκετά ταλαιπώρησες και φέσωσες αυτή τη δύσμοιρη Χώρα με τις "θεόπνευστες βλακείες" σου (Αιχμάλωτοι Έλληνες Κατώτεροι Αξιωματικοί-Υπαξκοί από τους Τούρκους που απελευθερώθηκαν με επέμβαση του Σεϊχη του Κατάρ , ΣΥΠΟ, Πλωτός Φράκτης, Αποκεντρωμένες Διευθύνσεις Όπλων, ελικόπτερα KIOWA) και το κακό συναπάντημα!!!!!Μπορεί ο απλός κοσμάκης να μην σε έχει πάρει πρέφα, αλλά οι Παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν τον ένστολο βίο σου και το πολυετές νταραβέρι σου με "Αθλητικούς" Όμιλους και Πρεσβείες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νόμιζε ότι ο περιφερειάρχης διορίζεται και περίμενε τον Μητσοτάκη και τους υπουργούς να τρέξουν τον διορισμό του. Έφαγε όμως πολύ μουτζούρωμα και η ΝΔ μιλά για οδυνηρή ήττα. Δεν ήξεραν δεν ρώταγαν με ποιον έμπλεξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κομπλεξικός και ανεπαρκής . Με ό,τι ασχολήθηκε τα έκανε θάλασσα. Το θέμα είναι ότι δυστυχώς δε θα χαθεί. Κάπου θα χωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωρε νίλα που παθε.....άι φεύγα πάρε μια βαρκούλα κάνε καμία καθετή.δεν λέει να φύγει από τα κέντρα εξουσίας με τίποτα.σαν το κοράκι γύρω από το πατημένο κουνάβι στη εθνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το φως πάντα κερδίζει το σκοτάδι και η αλήθεια το ψέμα. Ήταν μια φούσκα στο πολιτικό χρηματιστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α μπε μπα μπλόμ του κήθε μπλόμ, μπλίμ, μπλόμ ! Γεια σου τζαμπατζή φιλοσοφε του γκαψιμί σε μονάδα ΕΜ της κεντρικής Ελλάδας!

      Διαγραφή
  24. Να δεις που θα επιστρέψει.....σε κάτι....δεν τα παράτα με τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αφού φεσωσε το στρατό με τα μεικτά οερ/και, επειδή ήταν του χεριού του,κι απ'όπου πέρασε μόνο κλάμα ρίξαν αυτοί που τον είχαν, τώρα ευτυχώς δεν έγινε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα των αλαζόνων ιππέων. Όταν πέφτουν κάτω τους ποδοπατούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έφαγε μαύρο όπως τα γυαλισμένα άρβυλα που ήθελε. Τώρα ψάχνει να βρει το φως του, αλλά ο Μητσοτάκης μάλλον τον πήρε χαμπάρι και θα τον αφήσει 5 χρόνια στον πάγκο και μετά στην εξέδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν θυμάμαι το βιντεπαιχνιδι του γιου μου.παλευε κάνα τέταρτο να σκοτώσει μια μούμια.τν βαραγε έπεφτε και ξανασηκωνοτανε.καπως έτσι και εδώ.εγω πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να ξαναγίνει ένστολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καβάλησε το καλάμι πίστεψε ότι είναι σούπερ σταρ και την πάτησε. Τώρα πήρε το φύλλο πορείας για την εξέδρα. Στη ΝΔ ακούν το όνομα του και παραγγέλνουν πικρό καφέ. Τους έκαψε ο καταλληλότερος, ο Μουτζούρης τσαλάκωσε τον Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή