Ελληνοϊσραηλινός στρατιώτης στην πρώτη γραμμή του πολέμου (BINTEO)

Ελληνοϊσραηλινός στρατιώτης στην πρώτη γραμμή του πολέμου (BINTEO)

Ένας Έλληνας, ελληνοϊσραηλινός συγκεκριμένα που ανήκει στις ένοπλες δυνάμεις του ισραηλινού στρατού μιλάει στο MEGA και λέει «δεν έχουμε κανένα στόχο να πεθάνουν αθώοι άνθρωποι».

Με την Ελληνική Σημαία στους ώμους ο Ελληνοϊσραηλινός Ντάνιελ στα 21 του χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου.

Ανήκει στις ένοπλες δυνάμεις του ισραηλινού στρατού και αυτή τη στιγμή πολεμά στο πλευρό τους. Ζωσμένος με όπλα και με το δάχτυλο στη σκανδάλη δηλώνει έτοιμος να υπερασπιστεί το Ισραήλ και την οικογένεια του που ζει εκεί.

«Δεν έχουμε κανένα στόχο να πεθάνουν αθώοι άνθρωποι. Ο μόνος στόχος που έχουμε είναι το Ισραήλ και η οικογένεια μας να είναι ασφαλείς. Αν ο στόχος αυτής της επιχείρησης ήταν να πεθάνουν οι αθώοι πρώτα απ’ όλα δε θα ήμουν εδώ. Δε θα έβαζα την Ελλάδα στο στόμα μου και δε θα έβαζα το σήμα της Ελλάδας πάνω μου», δηλώνει ο ίδιος.

Όταν έφυγε από το σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου αποχαιρέτησε τους γονείς και την αδερφή του με την υπόσχεση ότι δε θα αργήσει να επιστρέψει. Η Ρουχάμα, η μητέρα του Ντάνιελ μίλησε αποκλειστικά στο MEGA.

«Έκλαψα φοβήθηκα πάρα πολύ αυτό το αίσθημα που έχει φύγει δεν νομίζω να το ξεχάσω ποτέ, ποτέ. Αγκαλιά, κλάματα και στο τέλος του έδωσα δύναμη ότι είναι δυνατός και θα πάνε όλα καλά».

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Οι ένοπλοι της Χαμάς δεν έχουν κανέναν φραγμό, όπως περιγράφει στο MEGA ο νεαρός στρατιώτης.

«Οι Χαμάς κρύβονται κάτω από την πόλη της Γάζας μέσα σε τούνελ. Και στο τέλος όποιος τρώει την τιμωρία είναι οι αθώοι άνθρωποι. Αν μπορούσα να μπω να βγάλω όλους τους αθώους έξω θα το έκανα. Συγνώμη αλήθεια, αλλά είδα μωράκια χωρίς κεφάλι, γέρους που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πεθαμένους και το λέω γιατί η ειρήνη στο Ισραήλ ”σαλόμ” γεια στα εβραϊκά είναι ”σαλόμ” το λέμε συνέχεια».

Η μητέρα του θα πει στο MEGA: «Έχουν πεθάνει παιδιά, γυναίκες, εγκυμονούσες, πήραν οικογένειες με μωρά παιδιά μαζί φωτιά μέσα στα κρεβάτια τους. Αυτά είναι το τέλος του κόσμου».

Ο Ντάνιελ θα ολοκλήρωνε τη θητεία του τέλη Οκτωβρίου, όμως τον πρόλαβε η φρίκη του πολέμου.

ΠΗΓΗ: megatv.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια