Νέο ΦΕΚ: Κατανομή Σπουδαστών στα ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ του ΥΠΕΘΑ έτους 2023 (ΠINAKAΣ)

Νέο ΦΕΚ: Κατανομή Σπουδαστών στα ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ του ΥΠΕΘΑ έτους 2023 (ΠINAKAΣ)

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Τεύχος B’ 5695/29.09.2023 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) η απόφαση με Αριθμ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.Κ./214/14340 που αφορά στη Κατανομή χιλίων τριακοσίων τριάντα πέντε (1335) Σπουδαστών/Σπουδαστριών στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έτους 2023

αποφασίζουμε

Την κατανομή χιλίων τριακοσίων τριάντα πέντε (1335) Σπουδαστών/Σπουδαστριών στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το έτος 2023, ως εξής:

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Κλείστε τις σχολές που δημιουργούν οπλίτες. Έχουμε πολλούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομιζω οτι αστειευεσαι ισχυει ακριβως το αντιθετο, πακτωλος αξκων κατα χιλιαδες πλεον πακτωμενοι σε γραφεια και σε δωματιακια περιμενουν με θαλπωρη προαγωγες - συνταξεις και θεσεις εοθ. Ενας στρατος γεροντων με 22 τις εκατο επανδρωση απο τους οποιους οι μισοι ειναι αξκοι και οι περισσοτεροι απο αυτους υπεργηροι για στρατευμα 40-56 ετων. Το υπολοιπο 78 τις εκατο του στρατου μας ειναι επιστρατευομενο δηλαδη εφεδροι οπλιτες κυριως και αξκοι εφεδροι πρωην δικιμοι κι αυτοι σιτεμενοι για στρατευμα. Οποτε βγαλε συμπερασμα, ενα απεραντο καπη. Το προβλημα ειναι τεραστιο φιλε μου ετσι οπως το καταντησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο, έχουμε γεμίσει το βαρέλι με διακομματική γλειφτρόμουργα ΕΟΘιτών και κουρασμένων παλληκαριών μεταξύ 52-60 ετών κατά συντριπτική πλειοψηφία ανδρών (97% άνδρες διότι οι γυναίκες την κάνουν για σύνταξη). Δεν πάει άλλο με τα ραμολιμέντα που μπαστακωθηκαν όση πείρα και να έχουν και μπόλικη μπύρα να πίνουν στις επαρχιακές λέσχες! Ανανέωστε το στράτευμα άμεσα και στους τρείς κλάδους των ΕΔ, παντού γίνεται το ίδιο.

      Διαγραφή
    2. Αλλά οι ΕΠΟΠ φταίνε για όλα-και γι'αυτό,να φανταστώ...

      Διαγραφή
    3. Και δεν είδατε τίποτα ακόμη, από τον επόμενο χρόνο τέλος η υποχρεωτική αποστρατεία στα 35. Εκατοντάδες για να μη πω χιλιάδες Τχες από ΣΜΥ ,Σχές από ΣΣΕ και Υπλγοι από ΕΜΘ θα κάθονται με μέχρι τα 40 χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα και το ωραίο θα είναι ότι δεν θα τούς πειράζει κανείς γιατί οι πιο πολλοί θα είναι ειδικές κατηγορίες. (Πες μου έναν άνθρωπο στα 53-60 που δεν έχει μάνα ή πατέρα,θείο ή θεία κλπ με ποσοστό αναπηρίας).Άρα συμπέρασμα, όσοι δεν είναι ελαφράς θα παίρνουν επιμέλεια και θα κάνουν ζωαρα ....Ποιος λογικός θα πληρώσει 6κ για να αναγνωρίσει 5ετια.Θα κάθεται μέχρι το τέλος εις υγεία των κοροϊδων.

      Διαγραφή
    4. 9:11:00 Ναι ρε Φίλε, όπως τα κάνανε οι πολιτικάντηδες, με το λαό να γαυγιζει ότι οι στρατιωτικοί φεύγουν νωρίς και ο υπόλοιπος κόσμος συνταξιοδοτείται στα 67, τώρα να τα λουστουνε.Αυτο δεν θέλανε; Δεν έλεγαν γιατί οι στρατιωτικοί νωρίς στη σύνταξη; Και εμείς που φύγαμε στα 25, κάναμε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μας.Πενιχρη σύνταξη με πολλές υποχρεώσεις.Και να πούμε και το άλλο.Εχει ο άλλος να πληρώσει εισφορές για 5 χρόνια;

      Διαγραφή
  3. ΕΟΘ μέχρι να λιώσουν οι πόλοι της γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γελάω με όλους,και πιο πολύ με αυτούς απ'τις σχολές.Δε κοιτάνε τη δικιά τους την κατσίκα, αλλά του γείτονα να ψοφήσει,ας μην είναι και άρρωστη. Αν κοιτούσε ο καθένας τη δουλειά του,δε θα υπήρχε διχογνωμία και κρίση,και παρεπόμενο να μη δουλεύει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος έχει ένα πολιτικό μέσο και μπορεί να πιέσει όταν έρθει η κατάλληλη χρονική περίοδο, να μεταπέσει σε ΕΟΘ ή ΕΥ, ανεξαρτήτως βαθμού! Είναι Η λύση και άσε τους άλλους να ξεσκίζονται. Μεγαλύτερη εφεύρεση σε όλες τις ΕΔ του γαλαξία δεν υπάρχει λέμε ΕΟΘ και ΕΥ μέχρι να πιάσουν πάγο οι πόλοι στον Άρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω τη γνώμη ότι κανείς δεν πρέπει να εκφράζεται με γενικότητες για ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν προβλήματα υγείας. Ας αποστρατευτούν για λόγους υγείας, αν δεν μπορούν να προσφέρουν. Υπάρχουν όμως αρμόδιες επιτροπές για να το κρίνουν. Τέτοιες ευχές και διαπιστώσεις ούτε στον εχθρό σου. Κανείς δεν γνωρίζει τί του ξημερώνει αύριο.

      Διαγραφή