Πάνος Καμμένος: Η χαμογελαστή selfie με τον Ευάγγελο Αποστολάκη

Πάνος Καμμένος: Η χαμογελαστή selfie με τον Ευάγγελο Αποστολάκη

Ο Πάνος Καμμένος ανήρτησε τη φωτογραφία τα ξημερώματα της Τετάρτης

Φωτογραφία με τον πρώην Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Πάνος Καμμένος.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία και οι δύο - Πάνος Καμμένος και Ευάγγελος Αποστολάκης - ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευάγγελος Αποστολάκης είναι πλέον από τους στενότερους συνεργάτες του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου:

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιήσει τα εν λόγω άτομα τη ζημιά που επί των ημερών τους έχει προκληθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις από τους νόμους που επέτρεψαν να ψηφιστούν. Αναφέρομαι στο νέο μισθολόγιο,στο νέο ασφαλιστικό και στο συνδικαλισμό στις Ε.Δ. Διερωτήθηκαν ποτέ μήπως η τότε αντιμιλιταριστική κυβέρνηση τους χρησιμοποίησε στο ρόλο του <>;;;;; Αν κρίνω από το γέλιο της φωτογραφίας προφανώς όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λεζάντα που ταιριάζει στη φωτογραφία είναι: Οι χρήσιμοι ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και συ τώρα με την προσβλητική ανάρτηση σου που κατατάσσεσαι, στους χρήσιμους οι στους ηλίθιους;

      Διαγραφή
    2. δαίμων αυτόματης διόρθωσης 😂 "στους χρήσιμους ή στους ηλίθιους"

      Διαγραφή
    3. Οι εν λόγω κατείχαν υψηλή θέση ευθύνης στον ευαίσθητο χώρο των Ε,Δ και κατά τη γνώμη μου δεν απέτρεψαν αρνητικές εξελίξεις στο εν λόγω χώρο,καθώς και στα Εθνικά θέματα με τον ένα δε να ομολογεί δημοσίως ότι χρησιμοποιήθηκε-εξαπατήθηκε κλπ και δεν κατάλαβε έγκαιρα την χρησιμοποίησή του. Τώρα αν είναι ηλιθιότητα να ασχολείται κανείς με ηλίθιους ίσως να έχεις δίκιο.

      Διαγραφή
    4. (Ανώνυμο 27 Σεπτεμβρίου 2023 7:34:00 μ.μ.) Δεκτή η αιτιολογία και η αυτόβουλη κατάταξη σου στη συγκεκριμένη κατηγορία που επικρίνεις.

      Διαγραφή
    5. Αν είναι έτσι τότε το ίδιο ισχύει και για εσένα αφού ασχολείσαι μαζί μου και για το ίδιο θέμα

      Διαγραφή
  3. Μια συνάντηση από τα παλιά, που λειτουργεί ως μία κακοπαιγμενη παράσταση, επανάληψη από το «Δείπνο Ηλιθίων», αποκομμένο από την ζοφερή πραγματικότητα όσο διαδραματίζονταν, δεν είναι παρά ακόμη ένα καλό "μπουλβάρ" που ξανασερβίρεται αυτούσιο. Μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, αλλά σίγουρα σημαίνει πολλά για τις ΕΔ. Τελικά ποιος ήταν ο πιο "ηλίθιος", ο οικοδεσπότης ΠΘ, ή δευτεράντζες ηθοποιοί του ενός σεντ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας μπούκωσες στον ταραμά, πες τα με δικά σου λόγια.

      Διαγραφή
  4. Τι σημαίνει να είσαι (ή να γίνεσαι) χρήσιμος ηλίθιος; Οτι απλά γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης πιστεύοντας και υπηρετώντας έναν σκοπό που καπελώνουν άλλοι και που απλά σε ανέχονται για όσο τους προσφέρεις τις υπηρεσίες σου, ενώ όταν πάψουν να σε χρειάζονται παίρνεις πόδι». Υπάρχουν και πολλές άλλες ερμηνείες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι ηλίθιοι, βολεψάκηδες είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάμπως οι άλλοι τι είναι, κορασίδες σε οικοτροφείο;

      Διαγραφή
  6. Ο γραικυλισμός ώς ἰδεολογικὸ σύνδρομο ἐμφανίζεται γενικῶς ὡς κρίση ταυτότητας, ὡς ἀπόρριψη τῶν ἡμετέρων καὶ θαυμασμὸς τῶν ἀλλοτρίων, ἤγουν ὡς πλέγμα ἐθνικοῦ αἰσθήματος κατωτερότητας. Ὁ γραικυλισμὸς ἐμφανίζεται καὶ ὡς ὀξεῖα μορφὴ τῆς χρονίου νόσου τοῦ μιμητισμοῦ καὶ τῆς ξενομανίας, ἀκυρώνει τὸν πατριωτισμό, παραλύει τὸ ἐθνικὸ φρόνημα, καταργεῖ κάθε ἐθνικὴ θεωρία, συχνὰ ὁδηγεῖ τὰ θύματά του νὰ μεταβληθοῦν σὲ ἄτυπους ἐξωμότες.
    (Φώτιος Ἀρ. Δημητρακόπουλος
    καθηγητής Βυζαντινῆς Φιλολογίας Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν)

    Σημ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τελείως συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή