Στα «κάγκελα» οι ΕΠΟΠ–Εισηγούνται απαράδεκτη πρόταση για το συνταξιοδοτικό τους–Τι αφορά (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Στα «κάγκελα» οι ΕΠΟΠ–Εισηγούνται απαράδεκτη πρόταση για το συνταξιοδοτικό τους–Τι αφορά (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Στα «κάγκελα» βρίσκονται οι ΕΠΟΠ και των 3 κλάδων των ΕΔ, από έγγραφο που δημοσιοποίησε η ΠΟΜΕΝΣ και αφορά πρόταση αξιολόγησης, καταλληλότητας και απόδοσης των χαμηλόβαθμων στελεχών που προέρχονται από το θεσμό των Επαγγελματιών Οπλιτών στην ηλικία των 47 ετών και πριν την αποστρατεία

Αν λοιπόν, σύμφωνα με το παρακάτω έγγραφο, ισχύσει η υπόψη πρόταση, πολλά στελέχη ΕΠΟΠ θα δουν την πόρτα της εξόδου από το Στράτευμα:

Κλικ για μεγέθυνση:

Ήδη η ΠΟΜΕΝΣ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τάσσεται κατά της πρότασης:

ΠΟΜΕΝΣ: Ισχύει αυτή η κακή πρόταση για τους συναδέλφους μας ΕΠ.ΟΠ.; Ποιοι την εισηγούνται στην Πολιτική Ηγεσία;

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., βρίσκεται πάντα δίπλα στους συναδέλφους ανεξαρτήτως προέλευσης και χωρίς αποκλεισμούς.

Σήμερα ήρθε σε γνώση μας, πρόταση για τους συναδέλφους μας από την προέλευση των Επαγγελματιών Οπλιτών ΕΠ.ΟΠ., η οποία είναι τουλάχιστον απαράδεκτη.

Ενώ το προσωπικό των Ε.Δ. θρηνεί τον άδικο χαμό τριών συναδέλφων μας και πάνω από δέκα ημέρες είναι στην πρώτη γραμμή στην Θεσσαλία για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας από την καταστροφική πλημμύρα DANIEL, κάποιοι την ίδια στιγμή, προτείνουν απαράδεκτες προτάσεις για το συνταξιοδοτικό των συναδέλφων μας ΕΠ. ΟΠ. χωρίς να έχουν λάβει υπόψη τους τον θεσμικό εκπρόσωπο όλων των εν ενεργεία στελεχών – την ΠΟΜΕΝΣ και την επίσημη θέση της για το εν λόγω, πολύ σοβαρό θέμα.

Τέτοιου είδους κακές- άστοχες πρωτοβουλίες, δεν είναι φρόνιμο να βιώνουν τα στελέχη των ΕΔ και ως οφείλουμε θα αιτηθούμε άμεση συνάντηση για το θέμα αυτό, με την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.

Καλούμε όλους του συναδέλφους μας από τον θεσμό των ΕΠ.ΟΠ. να εγγραφούν στις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις μας https://pomens.gr/aitisi-eggrafis, ώστε να δώσουμε και αυτήν την μάχη όλοι μαζί για την πλήρη δικαίωση.

Άλλωστε και με αυτήν την πρωτοβουλία της η ΠΟΜΕΝΣ επιβεβαιώνει ποιος βρίσκεται δίπλα στις αγωνίες των συναδέλφων μας, με πράξεις και αποδείξεις.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

33 Σχόλια

  1. Είναι απαράδεκτο το παιχνίδι που γίνεται με τόσες χιλιάδες στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων.Το υπουργείο να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιζουν με την τύχη χιλιάδων ανθρωπων κ οικογενειών..σταματηστε να ευχεστε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα κ κοιταξτε την καμπουρα σας.

      Διαγραφή
  2. Απόλυτα λογική πρόταση. Δεν μπορεί η μπυροκοιλια να πάει σύννεφο. Και να εφαρμοστεί σε όλους παρακαλώ ανώτατους και κατώτατους αλλιώς σπίτι. Δεν μπορεί ο φορολογούμενος να πληρώνει ακατάλληλους και ακατάλληλες σωματικά και ψυχολογικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βούλωσε το ρε που θα μιλάς εσύ για ανώτατους.Μπουχεσα

      Διαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ.ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ε.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβερό κόλπο για να διώξεις κάποιο. Τον παρουσιάζει ως ανίκανο κοβοντας τον ή ιατρικα, ή ψυχικά και γραπτές εξετάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους κάποιος σας κατάλαβε. Να δω τώρα τις θεωρίες και τις υπόλοιπες μπούρδες σας που λέτε όλη μέρα στις μονάδες. Από αύριο δίαιτα και θα σας περάσουν όλα. Μέση, γόνατα, παπάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΕΠΟΠΙΑ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΜΕΝΣ,ΠΟΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΨΟΦΙΜΙΑ ΝΑ ΣΥ ΝΕΛΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καποιος τουλάχιστον προσφερθηκε να τα μαζεψει για να μην αρρωστησεις εσύ.

      Διαγραφή
    2. Είσαι ο ορισμός του καραβανά,ή κάνω λάθος??

      Διαγραφή
  7. Φοβερό κόλπο για να διώξουμε μόνο τους ΕΠΟΠ. τους παρουσιάζουν ανίκανους μέσα από ιατρικές εξετάσεις ή ψυχολογικές ή γραπτές αλλά και να τις περάσουν σου λέει για αυτές τις θέσεις χρειαζόμαστε ένα αριθμό επομένως οι υπόλοιποι σπίτια σας. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατι το κάνουν αυτό μόνο στους ΕΠΟΠ και όχι σε όλους???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να καταλάβετε τι ζούμε στις μονάδες ο άλλος οδηγεί 240 και δε φτάνει η ζώνη ασφαλείας να κλείσει.Μιλαμε για φριχτά πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πιο συμφέρουσα λύση. Θα φύγουν αρκετοί και μετά θα δικαιωθούν στα δικαστήρια, θα τους επαναφέρουν μετά από κάποια χρόνια και θα πάρουν αναδρομικά τα "δεδουλευμενα". Άσε που μόλις τους επαναφέρουν θα βγουν και στην σύνταξη. Αυτός που έκανε την πρόταση αυτή χαρίζεται σε αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο έργο πρώτα εμφανίζεται το τέρας και μετά ο ήρωας σώζει την όμορφη πρωταγωνίστρια από τα δόντια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφου δινουν στην εφταετια τις εξετάσεις αυτες για να μόνιμοποιηθουν..μετα πως τους διωχνεις?με τι δικαιολογια?οι υπολοιποι στρατιωτικοι θα αξιολογηθουν κ αυτοι?απαραδεκτη και ντροπιαστικη η προταση για οποιονδηποτε θεσμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εφαρμογή για όλους.... όχι μόνο για ΕΠΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν πρόκειται να υλοποιηθεί. Κι ας είναι λογική η ψυχοσωματική αξιολόγηση. Οι πολιτικοι γλύφουν τους ΕΠΟΠ ήταν πελάτες τους από τότε που μπήκαν. Κι ας υπηρετούν σπίτι τους εδώ και είκοσι χρόνια. Οτι ακούω και διαβάζω είναι πάντα για τη μέριμνα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, η ψυχοσωματική αξιολόγηση είναι σε ετήσια βάση. Υγειονομικές εξετάσεις, ψυχολογική αξιολόγηση και αθλητικές δοκιμασίες.

      Διαγραφή
  14. Οπως ολα και αυτο, παμε και όπου βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. staratalogia καλό είναι να δημοσιεύεις όλα τα σχόλια,για να δημιουργεί και ο κόσμος που σε διαβάζει σφαιρική άποψη και όχι μονόπλευρη και μονομερή. Πολλές φορές δε,το ύφος και οι λέξεις που χρησιμοποιούνται είναι επιλεγμένες είτε για να δείξει όψεις και εικόνες που επικρατούν,είτε να καταλάβει ο αναγνώστης καλώς και κακώς κείμενα στα ΣΑ/ΕΔ. Θα παρακαλούσα λοιπόν,να ανεβάζετε όλα τα σχόλια που σας στέλνουν ο οποιοσδήποτε αναγνώστης πρωτίστως,και κατόπιν γράφων . Το σχόλιο δεν είναι δημοσίευση. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διώξτε τους εποπ,
    κρατήστε τους εοθ(κάνει και μικρή ομοιοκαταληξία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το παίζουν και δύσκολοι οι ηγήτορες.Τώρα χρόνια σας ξελασπώνουν απ'τα (πολύ) δύσκολα και τώρα τους γυρνάνε την πλάτη. Το λες και αγυρτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φέρνει στον νου την παρομία " της στραβής ψwlhs της φταίνε οι τρίχες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν γίνει αυτό θα ψάχνουν να βρουν ΕΠΟΠ απαράδεκτη πρόταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάθε χρόνο δεν αξιολογούνται οι ΕΠΟΠ όπως και όλα τα στελέχη από τους προϊσταμένους τους; Τι καραγκιοζιλικια είναι αυτά.Η αξιολόγηση αυτή που γίνεται δεν είναι σωστή; Ποιοί ανεκδιηγητοι τα προτείνουν αυτά στον Υπουργό για να γλείψουν! Πάτε και αξιολογήσετε τα κοπρόσκυλα στο δημόσιο και αφήστε τους στρατιωτικούς που μια δίνουν τη ζωή τους για την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλό θα κάνει σε ορισμένους. Λίγη γυμναστική δεν βλάπτει. Οι περισσότεροι βγάζουμε άνετα τα όρια ακόμα και για μικρότερες ηλικίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπάρχει περίπτωση να πλεονάζουν θέσεις στο στράτευμα μετά από την αξιολόγηση που λένε ? Είδη υπάρχει πρόβλημα ! σε λίγο φεύγουν σιγά σιγά και ΕΜΘ ποιος θα μείνει? Οι νέοι που δεν θα είναι εκπαιδευμένοι ακόμα!χωρίς εμπειρία μιας και οι άσκησης έχουν λιγοστέψει!
    Αυτός που το πρότεινε πρέπει να είναι κάποιος που νομίζει ότι ο στρατός είναι κάτι σαν προκήρυξη για θέση σε Δημαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε ΕΟΘ να φαν και οι κότες. Θα αποδείξουν επιτέλους πόσο πολύτιμοι και μοναδικοί είναι

      Διαγραφή
    2. 2:36:00 μ.μ.γελασα λίγο αλλά συγνώμη. Συγνώμη για τους εοθ(τα χρόνια υπηρεσίας τους τα πρότερα),όχι για τη σκέψη την ίδια.

      Διαγραφή
  23. Ας παει κάποιος στις μονάδες να δει τις βαθμολογίες των εποπ στα αθλητικά προσοντα και θα καταλάβει. Ο άλλος 1.70 και 130κιλα βαθμός 100.Τιναλεμε τώρα. Όσο για τις γυναίκες εποπ αστο καλυτερο. Αυτές κυβερνουν τι πλοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κυριοι για να αξιολογηθουν οι εποπ θα πρεπει πρώτα να είναι στις μονάδες. Για δείτε τι γίνεται στις μονάδες: έχει γεμίσει ο τόπος με προέδρους και δημοτικούς συμβούλους. Που με τις άδειες που δικαιουνται δεν προλαβαινουν την αξιολογηση. Αυτη η παρωδια πρέπει να σταματήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ελλάδα,η χώρα που το σύνολο των πραγμάτων κι ενεργειών που γίνονται, γίνονται μέσω της πλαγίας οδού, ποτέ όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή