Παράπονα από τους Στρατιωτικούς με τα μισθολογικά τους – Τι αφορά

Παράπονα από τους Στρατιωτικούς με τα μισθολογικά τους – Τι αφορά

Σύμφωνα με σημερινό (16-09-23) δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ»:

Κλικ για μεγέθυνση:

«Μονόδρομος η συνεργασία των ΕΔ με την πολιτική προστασία»

Επιπρόσθετα να αναφέρουμε ότι απόψε, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην 87η ΔΕΘ, ανέφερε τα παρακάτω που αφορούν στις ΕΔ:

Σε ο, τι αφορά την Πολιτική Προστασία και το πρόγραμμα «Αιγίς» τόνισε ότι αναμένει γρήγορους ρυθμούς στην εκτέλεση του. «Η συστηματική συνεργασία Πολιτικής Προστασίας με τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι μονόδρομος με συγκεκριμένα πρωτόκολλα.
Σε μια χώρα η οποία δαπανά 3% του ΑΕΠ για τις Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να έχει τη δυνατότητα να τις αξιοποιεί όταν αντιμετωπίζει φυσικές καταστροφές και αυτό θα γίνεται στο εξής»
, υπογράμμισε.

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ 2Η ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ Η ΑΠΟ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ (ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΡΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ,ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

      Διαγραφή
  2. Σε σώσαμε πάλι 41%…. Αδελφούλη σιγά σιγά, μην δαπανήσεις άλλα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά μετά τις εκλογές, ως φαίνεται είχαμε πολλά γεννητούρια μπούφων, έτσι εξηγείται έκτοτε η αθρόα εμφάνισή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε παιδιά τι δεν καταλαβαίνετε εάν μπεις στον στρατό.
    Θα παίρνεις κάθε 2 χρόνια μετάθεση.
    Εάν είσαι άγαμος θα κανείς υπηρεσίες θα πας παντού και πάντα πρώτος οπουδήποτε.
    Δεν θα παίρνεις αυξήσεις οπως όλοι οι άλλοι.
    Θα πας στην Αττική οδό να ξεμπλοκάρεις τα αυτοκίνητα.θα πας να στήνεις σκηνές στους λαθρομετανάστες θα πας να αντιμετωπίσεις τον υβριδικό πόλεμο στα συνορα θα πας στις φωτιές θα πας στις πλυμμηρες θα πας να Περισσυλεξεις ζώα συν όλες οι άλλες υποχρεώσεις συν οι υπηρεσίες.
    Για 1000€ ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω θα κάτσω ντελιβερας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1000 ευρώ για φρέντο,στοίχημα και κουτσομπολιο μια χαρά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα και συ ήρωα του πληκτρολογιου

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε ... και καφε θα πιουν κ θα φανε μια μπουκια κ τα νεα τους θα πουν... εσυ δλδ δεν πινεις καφε ? Δεν τρως ? Δεν μιλας ?? Βλακα της οθονης.. οταν εγκλωβιστηκες στα χιονια εκεινοι σε εσωσαν. Οταν πνιγοσουν , εκεινοι σε εσωσαν , αυτοι ξενυχτανε για να κοιμασαι εσυ. Αυτοι αφηνουν τα παιδια τους στις γιορτες κ αργιες για να μπορειας να απολαυσεις εσυ το οικογενειακο γλεντι.. βλακα...

      Διαγραφή
  6. Το 2017 ο σημερινος πρωθυπουργος δεσμευτηκε για νεο δικαιοτερο στρατιωτικο μισθολογιο.Μετα την απομακρυνση εκ της καλπης που σας ειδα που σας ξερω και στην τελευταια προεκλογικη του περιοδο επανελαβε την ιδια ακριβως παραμυθα οτι θα ισχυσει τετοιο απο την πρωτοχρονια.Απο το υπουργειο ειπαν οτι το επεξεργαζονται για να ειναι ετοιμο στα μεσα του 2024 και μετα βγηκε ο νεος υπουργος και δηλωσε πως θα δοθουν αυξησεις απο την πρωτοχρονια που οταν δοθουν θα ειναι ενα πενηταευρω καθαρο για ολους ενα εικοσαευρω καθαρο επιπλεον για οσους υπηρετουν στις παραμεθοριες και αυξηση οικογενειακων επιδοματων.Μουγκα για τις απληρωτες υπερωριες τις εργασιμες αργιες και εορτες και για τα νυχτερινα 8ωρα που πληρωνονται για πενταωρα με 2 ευρω καθαρα την ωρα και φυσικα ΜΟΥΓΚΑ για νεο μισθολογιο.Στην επομενη προεκλογικη περιοδο θα τριτωσει το κακο της επαναλαμβανομενης παραμυθας περι νεου δικαιοτερου στρατιωτικου μισθολογιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ανησυχείτε νέο μισθολόγιο, θα ,θα, θα ,πριν τις εκλογές 2027

    ΑπάντησηΔιαγραφή