Στρατός Ξηράς: Στα «κάγκελα» στελέχη για την προαγωγή τους – Τι συμβαίνει

Στρατός Ξηράς: Στα «κάγκελα» στελέχη για την προαγωγή τους – Τι συμβαίνει

Στέλεχος του Στρατού Ξηράς, προερχόμενο από ΑΣΣΥ, μας ενημέρωσε εκ νέου, ότι εδώ και οκτώ μήνες, δεν έχει λάβει αυτός και οι συμμαθητές του, της τάξης 1993 ΣΜΥ, την προβλεπόμενη προαγωγή στο βαθμό του Ταγματάρχη.

Το μήνυμα που μας έστειλε:

«Σας αποστέλλω ξανά τον προβληματισμό των στελεχών του στρατού ξηράς για το ζήτημα της προαγωγής των τάξεων ΑΣΣΥ 93 και 94 του Στρατού ξηράς. Παρότι τον Φεβρουάριο του 23 ψηφίστηκε ο νόμος που μέσα σε όλα αυτά που περιλαμβάνει, αφορούσε και την προαγωγή των δύο τάξεων σε ταγματάρχες και παρότι εδώ και καιρό το ναυτικό και η αεροπορία έχει προχωρήσει στην προαγωγή των αντίστοιχων τάξεων ο στρατός ξηράς απλά περιμένει τον Άγιο Βασίλειο με τα δώρα. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας».

Ας ελπίσουμε το ΓΕΣ, να δώσει τέλος στο πρόβλημα αυτό και να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες, για την προαγωγή των υπόψη Στελεχών.

Δημοσίευση σχολίου

45 Σχόλια

  1. Υποπτεύομαι οτι τα ΕΠΥ περιμένουν στη γωνία την εν λόγω προαγωγή( άσχετα αν έχει αργήσει) συνδέοντας την με τη δική τους μη προαγωγή που ανακοινώθηκε χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το πιείς το πικρό το ποτήρι τενεκέ. Ο Δένδιας δε μίλησε για μη προαγωγή αλλά εσύ συνέχισε να διαβάζεις αυτά που θες.

      Διαγραφή
    2. Εσείς θα πονάτε γιατί θα μας δείτε τριάστερους και τα ΕΠΟΠΙΑ θα πονάνε γιατί θα βαρανε σκοπιά μέχρι τα βαθιά γεράματα. Κερδισμένοι από όλες τις μεριές.

      Διαγραφή
    3. 9:23:00 δεν έχει να φοβηθεί κάτι κάποιος, εκτός αν εννοείς ότι τα επυ -εμθ θα ξεπεράσουν σε βαθμό τους παραγωγικούς, πράγμα που αυτό δε μπορεί να γίνει. Με τις υγείες σας, και ετοιμάστε την ψυχολογία σας γι' αυτά που πρόκειται να έρθουν.

      Διαγραφή
  2. Είσαι αγράμματος !
    Άκου εκεί τα ΕΠΥ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα επυ,τα εποπ τα εμθ κοκ...

      Διαγραφή
    2. Επίτηδες μερικοί ανόητοι γράφουν ΤΑ ΕΠΥ και ΤΑ ΕΠΟΠ για να τραβούν την προσοχή ή να τρολάρουν, που λέτε στα μοντέρνα ελληνικά!

      Διαγραφή
  3. Στην αεροπορία η τάξη 95 γίνονται επισμηναγοι σε λίγες μέρες. Φαντάσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ο γνωστός ψυχάκιας, που γράφει συνέχεια ασυναρτησίες ( εδώ και κάτι μήνες έχει ανεβάσει σε άσχετα και σχετικά άρθρα περίπου 100 σχόλια με το ίδιο μοτίβο) και απειλεί με αήθη σχόλια συναδέλφους, οτι έχει ενημερώσει πολιτικά γραφεία, βουλευτές, δημάρχους, κοινοτάρχες, περιφερειάρχες και άλλους, ότι θα τιμωρηθούν σκληρά και άλλες ηλιθιότητες. Μόνο που με την επανάληψη και τις εμμονές του το ανθρωπάκι πρέπει να είναι σε υπερθετικό βαθμό διαταραγμένο! Ο ανθρωπάκος κοινώς έχει "κάψει φλάντζα", "του έχει στρίψει η βίδα", "έχει πάρει σασί" και άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώ όλους τους Λοχαγους των τάξεων ΣΜΥ 93 και ΣΜΥ 94 να υποβάλλουν ατομικά ο καθένας αναφορά παραπόνου κατά του ΓΕΣ/Β1 για την μη συμμόρφωση του με την κείμενη νομοθεσία και την μη προαγωγή μας κατά παράνομο τρόπο καθόσον αποδεδειγμένα κατώτεροι μας στο πολεμικό ναυτικό και στην πολεμική αεροπορία έχουν ήδη προαχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς δεν θα πονέσουμε ποτέ τριαστερε ΚΑΤΩΤΕΡΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ. ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΈ. ΑΡΒΥΛΟΦΥΚΑ. ΧΕ Ε ΕΕ Ε. Ε Ε ΕΧΧΕ Ε, Ε, Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε θα προλάβεις να τα φορέσεις ραλιμεντο σαπιοκοιλια

      Διαγραφή
  7. Τα εποπια κανονικά γιδοβοσκε οπυ (οποιος πεινάει υπηρετεί) κανονικά πρέπει να σε περάσουν στον βαθμό καθόσον τα περισσότερα παιδιά εκεί είναι σπουδαγμενα. Σε αντίθεση με εσάς τα οπυ επυ πρέπει κλπ που βγάλατε την σχολή ζαμπονοκοπτικης με λειζερ η αλλιώς βοιδοσχολη. Κανονικά είστε μόνο για να βάζετε στην σειρά αρβύλες είστε ικανοί. Και πάλι όχι όλοι . Αρβυλοφυλακες δηλαδή. Ημιαναπαυση κατώτερε Αξιωματικε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες δεν υπάρχει καλύτερο να βαράς πτυχιούχος σκοπιά μέχρι τα 50.Εχει άλλο prestige. Χαχαχαχα ζουλαπι

      Διαγραφή
    2. 6:26:00 το ότι μπήκες με ένα τενεκέ τυρί στα ΣΑ, δε σημαίνει ότι έγινες και άνθρωπος, αυτό φαίνεται τουλάχιστον.

      Διαγραφή
  8. Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου οι προαγωγές σύμφωνα με κατώτερο αξκό του Β1 που όταν μου απάντησε κάτι μάσαγε …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα νεα λενε οτι για τις ταξεις ΣΜΥ 93 και 94 θα μπει και ο οκτωβριος δυστυχως

      Διαγραφή
  9. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ τους στρατιωτικούς ψυχιάτρους και ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές, άντε και τους ψυχοπονιαρηδες, μαζί με όλους τους αντίστοιχους συναδέλφους τους στις δημόσιες δομές υγείας, αλλά και ιδιώτες που θέλουν να βοηθήσουν αφιλοκερδώς να ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωση του ψυχάκια κλαψω..ούνη εναντίον του ΓΕΣ/Β1, και με κατάλληλες οδηγίες και διαγνώσεις, να τον "μπαγλαρώσουν" με την γνωστή ανάποδη πόδια του παγωτατζη, σε κατάλληλο ίδρυμα, μήπως και μας απαλλάξει από την "άχθος αρούροις" παρουσία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε περιμένατε να δείτε * * * ΕΜΘ αλλά θα τον δείτε μια χαρά έστω και μια μέρα. Όποιος σφίγγεται κλίσμα. Καλές σκοπιές παιδιά και καλή αποστρατεία. Όσα αρνητικά σχόλια και να είχατε γράψει στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο τα έκαναν χαρτί υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς. Το "μια μέρα" είναι υποθετικό,όχι οριστικό. Και,να σου πω και κάτι άλλο συνάδελφε μου,για την υγεία σου πάντα μιλάω... Μη περιμένεις και τόσο να δεις τον εαυτό σου λοχαγό, γιατί δε θα τον δεις,και, ίσως σου έρθει κάπως,
      θα είσαι ναι σε μια κρίσιμη ηλικία, καλύτερα να γίνεις πιο εναλλακτικός πιο δεκτικός

      Διαγραφή
    2. Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2023 10:36:00 μ.μ. αναγράφεται στον νομό ξέρεις αυτόν που έγραφες τα αρνητικά σχόλια στη διαβούλευση και κάτι άλλοι εποπαραιοι τα τρια αστεράκια θα φορεθούν κανόνικα και την ίδια μέρα θα σας κουνάμε μαντήλι περνώντας την πύλη.

      Διαγραφή
    3. Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2023 10:36:00 μ.μ. καταλαβαίνω το ζόρι σου μπορείς να διαβάζεις τον νόμο όπως σε βολεύει δε μας νοιάζει κιόλας.

      Διαγραφή
    4. Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2023 10:36:00 μ.μ. κοίτα μη μας δεις και Τχες γιατί και εσύ είσαι σε κρίσιμη ηλικία.Οποτε να είσαι πιο εναλλακτικός και open-minded

      Διαγραφή
    5. 11:24:00 υπάρχουν και νόμοι που δεν εφαρμόζονται, ξέρεις,και δεν είναι λίγοι.

      Διαγραφή
    6. 11:20:00 δεν είμαι ΕΠΟΠ, αλλά απ'ότι βλέπω έχετε μια μικρή ψύχωση με τα εν λόγω στελέχη. Τους λόγους τους ξέρεις εσύ ή οι όμοιοι σου.

      Διαγραφή
    7. Όταν αποστρατευθείς και μετά, μπορείς να βάλεις δεκάδες αστέρια στις επωμίδες σου,δε θα σου το απαγορεύσει κανείς.

      Διαγραφή
  11. Ερε απόταξη που σας χρειάζεται σε ορισμένους εδώ μέσα …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νέο μισθολόγιο 70 ευρώ και υπηρεσίες 10 ευρώ χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9:29 τι κόμπλεξ έχεις,
    Ποιος ξέρει τι συμβαίνει στο θολό μυαλό σου.
    Ασχολήσου με την οικογένεια σου και όχι με τσιγκινα αστεράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στα κάγκελα και ότι να ναι. Τι συμβαίνει? Θα σας πως λοιπόν τι συμβαίνει. Συμβαίνει να υπάρχει η απόλυτη ασυδοσία και να μην εφαρμόζεται η νομοθεσία. Που αλλού θα ήταν δυνατό επί τόσους μήνες να υπάρχει πλήρη αναλγησία? Σε κάποιους προφανώς δεν άρεσε ότι μπήκανε οι τρεις τάξεις ΣΜΥ στον νόμο 2439/1996.Δεν πειράζει. Θα τσούξει λίγο παραπάνω αλλά μετά θα σας αρέσει. Όσο και να το καθηστερουν θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, ο νόμος θα εφαρμοστεί και μάλιστα αναδρομικά. Δεν σας πέρασε και απλά μπορείτε να πάτε σε καμία γωνία να βρίσετε. Καλή ανάρρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 4:46 μεγάλοι άνθρωποι είστε και γράφετε σαν έφηβοι. Δεν έχετε σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πολύ μέχρι 20 Σεπτεμβρίου θα έχουν υπογραφεί οι προαγωγές μας. Όσο χαρηκατε χαρηκατε μερικές κάμπιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού, βρήκε και η κουτσή αγράμματη την προαγωγού. Στα κάγκελα αδελφές μου, στα κάγκελα, τι κάγκελα, τι καγκέλια!

      Διαγραφή
  17. Τα επυ να ετοιμάζονται για τα 35 ακατέβατα με εικονικούς βαθμούς Γ κλιμακίου ενώ τα εποπ στα 50 αλεμαο με σύνταξη αυταπάγγελτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μας δεις με * * * πάρε το απόφαση , έστω και για μια φωτογραφία θα τα φορέσουμε.. Όσο για τα 35 ποιος σου είπε ότι θέλουμε να φύγουμε, μια χαρά είναι. Οι ΕΠΟΠ στα 50 αποστρατεία και στα 60 σύνταξη αυτά είπε το υπουργείο εργασίας.Εσύ τώρα λέγε ότι μπαρουφα σε βολεύει. Εμείς κερδίσαμε σε όλες τις περιπτώσεις για αυτό σας πονάει.

      Διαγραφή
    2. 12:18:00 βρε όταν σας διώξουν φορέστε 5 ουρανούς αστέρια,δε σας τ' απαγορεύει κανείς. Και πάλι ΕΜΘ Λχγός θα αναφέρεστε. Τα ΕΠΟΠ είναι πιο τίμια και πιο καθαρά από σας.Μαλλον,και στον ύπνο σας ονειρεύεστε αστέρια .

      Διαγραφή
  18. Ο Στρατιωτικός αναφέρει τον βαθμό του και όχι την προέλευση του. Διάβασε λίγο κακομαθημένε και αν δεν μπορείς να καταλάβεις απλά πράγματα τότε οι ψυχολόγοι - ψυχίατροι είναι στην διάθεση σου για να σε βοηθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι' αυτό τόσο καιρό τα ΕΜΘ αναφερόντουσαν με το πρόθεμα της προέλευσης τους. Διόρθωσε με αν μπορείς σειρούλα...

      Διαγραφή
    2. Σεις τα ΕΠΥ, λοχαγοί και ταγματάρχες έπρεπε να γίνετε κατευθείαν,χαραμίζεστε στους μικρότερους βαθμούς.

      Διαγραφή
  19. Λυπάμαι που το κεφάλι ορισμένων έχει στόκο και όχι μυαλό. Και δυστυχώς κυκλοφορούν ανάμεσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή