Απονομή Διαμνημονεύσεων Αρχηγίας ΓΕ στους Α/ΓΕΣ και Α/ΓΕΝ – Δείτε την ΑΠΟΦΑΣΗ

Απονομή Διαμνημονεύσεων Αρχηγίας ΓΕ στους Α/ΓΕΣ και Α/ΓΕΝ – Δείτε την ΑΠΟΦΑΣΗ

«Απονομή Διαμνημονεύσεων στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και
στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού»
ΑΔΑ: 6ΗΡΝ6-ΟΡΟ ΕΔΥΕΘΑ: 33/2023/ΓΕΕΘΑ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Αποφασίζουμε

Απονέμουμε τις κάτωθι διαμνημονεύσεις:

α. Στον Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη του Δημητρίου (ΑΜ: 46258), την Διαμνημόνευση Αρχηγίας ΓΕΣ και Σταυρού Αξίας και Τιμής Α΄ Τάξεως, ο οποίος με το από 16-01-2023 ΠΔ (ΦΕΚ 27/16-01-2023, τεύχος Γ΄) διορίσθηκε Α/ΓΕΣ, κατόπιν επιλογής του από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, με την υπ’ αριθ. 2/Σ.1η/16-01-2023 Απόφασή του.
β. Στον Α/ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση του Ταξιάρχη (ΑΜ: 1823), την Διαμνημόνευση Αρχηγίας ΓΕΝ και Σταυρού Αξίας και Τιμής Α΄ Τάξεως, ο οποίος με το από 16-01-2023 ΠΔ (ΦΕΚ 27/16-01-2023, τεύχος Γ΄) διορίσθηκε Α/ΓΕΝ, κατόπιν επιλογής του από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, με την υπ’ αριθ. 3/Σ.1η/16-01-2023 Απόφασή του.

Δείτε την σχετική απόφαση ΕΔΩ ή παρακάτω:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Εδώ ό κόσμος καίγεται πού λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " διορίστηκε" γράφει. Πολύ σικ έκφραση, προσδίδει αίγλη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποιο πράγμα είπαμε ακριβώς; Ααααα μάλιστα, για τα ανακλαστικά των ΕΔ, ειδικά στην πυρασφάλεια, στην φύλαξη των συνόρων και φυσικά για όλα όσα έχουν κάνει για την μέριμνα του προσωπικού και ειδικά για την υγειονομική περίθαλψη του προσωπικού, αλλά και για τα ΦΠ των ασκήσεων, των νυχτερινών, των υπηρεσιών και τις γενναίες αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, και τις υπηρεσίες αρωγής στα χοτισπότια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στους κ. Αρχηγούς δίνουν τα ωφειλόμενα και πολύ σωστά κάνουν. Πολλούς όμως και δη Συνταγματάρχες δεν τους έχουν δώσει (απονείμει) ούτε τα προβλεπόμενα (Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής) για διάφορους - βλακώδεις - λόγους (δεν έχουμε χρήματα να αγοράσουμε τα μετάλλια ή όσοι πήρανε πήρανε ή τι θέλετε να κάνουμε τώρα κλπ), με αποτέλεσμα κάποιοι να προσφύγουν στα ποινικά (κι όχι ακόμα τηλεοπτικά), δικαστήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή