Δένδιας: Έρχεται «φρέσκια» ρύθμιση για τους νέους EΠOΠ–Δείτε το BINTEO

Δένδιας: Έρχεται «φρέσκια» ρύθμιση για τους νέους EΠOΠ–Δείτε το BINTEO

Στο θέμα των Επαγγελματιών Οπλιτών αναφέρθηκε σήμερα από το βήμα της Βουλής, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Κατά τη δευτερολογία του στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, αναφερόμενος στη στρατιωτική θητεία και τον επαγγελματικό στρατό, ανέφερε χαρακτηριστικά (στο 3.01' του ΒΙΝΤΕΟ) ότι: «...σε λίγες μέρες θα έρθει εδώ μια φρέσκια ρύθμιση για τους νέους ΕΠΟΠ και θα μπορούμε να την συζητήσουμε...».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

  1. Τί σημαίνει για τους ΝΈΟΥΣ ΕΠΟΠ; Και με τους παλιούς ΕΠΟΠ τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλό θα πετάξει στο δρόμο τους παλιούς και θα αλλάξουν τα ηλικιακά όρια για τους καινούργιους

      Διαγραφή
  2. Τί σημαίνει για τους ΝΈΟΥΣ ΕΠΟΠ; Και με τους παλιούς ΕΠΟΠ τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για νέο μισθολόγιο κουβέντα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι να ναι βλέπω να πετάνε στο δρόμο τους ΕΠΟΠ δεν είπε κάτι για τα ηλικιακά όρια αποστρατείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέους ΕΠΟΠ ρύθμιση ;περίεργα πράγματα δεν τα λενε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αύξηση εισακτέων στις σχολές υπαξιωματικών... Όλα τα άλλα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φανταστικά! Το δούλεμα ξαναρχίζει! Σας το χα πει παλιότερα μην τα πειράζετε και δεν άκουγαν κάποιοι! Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα ευτυχώς για τους νέους ΕΠΟΠ αν το λέει αυτό. Οι παλιοί δρόμο για να μάθουν να μην τα σκαλίζουν με τους σωτήρες τους . Σας το χα πει πως με τους παλιούς μαθηματικά δεν βγαίνει και ειδικά με βαθμό γιατί μόνο έτσι μπορεί να κρατήσει κόσμο. Αντίο ελπίδα για αυτούς που θέλουν να μείνουν και ονειρεύονται βαθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχ. Μετά την 25 Ιούνιου το πανηγύρι τελείωσε. Ψηφίστηκαν.
    Για 1_2 χρόνια θα αλωνίζουν παντού. Μην έχουμε ελπίδες για τίποτα. Όλα θα χειροτερεψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακάρι να ανέβουν τα ηλικιακά όρια….άλλωστε η κοινωνία έχει πλέον ωριμάσει, σωστά ; Καιρός είναι να γίνει και εδώ αυτό, όταν στην Ευρώπη και Αμερική τα ηλικιακά όρια είναι μεγαλύτερα των 27 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μίλησε για τους νέους ΕΠΟΠ, αυτο προφανως και θα ισχύσει και για όλους που ήδη υπηρετούν, ίδιος θεσμός είναι. Απλα φανταζομαι το ανέφερε με αυτόν τον τρόπο. Με το καλό εύχομαι να σας δωθεί ότι και στους ΕΜΘ ώς υπαξ μη παραγωγικών σχολών και εσείς και να μην έχετε αβεβαιότητα για το μέλλον σας με καλύτερα μερίσματα, εφάπαξ και σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είπε τίποτα συγκεκριμένο, πράγμα που δίνει λαβή σε "καλοθελητές" για κακόβουλα σχόλια. Μάλλον αυτή είναι η συνάδελφικοτητα,στο διαδίκτυο τουλάχιστον, γιατί εντός των μονάδων ας μη φανταστεί κάποιος ποια μπορεί να είναι -ισως χειρότερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα τα συμβόλαια σπάνε, έστω με επιβάρυνση αυτού που θέλει να το λύσει.Το οτι η ελληνική κυβέρνηση δε λύνει τα ήδη υπογραμμένα των τελευταίων εποπ, ειναι κατακριτέο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν ήθελαν να δώσουν λύση για τους ΕΠΟΠ θα το έλεγαν προεκλογικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά και γιατί μαθηματικά δεν υπάρχει. Η μόνη λύση είναι 3 βαθμοί σε μια νύχτα δλδ από εσμιας σε ανθσγος και απαλλάσσονται από αυτό το νόμο οι ΕΠΟΠ που είναι 49 αλλά αδικούντε οι άλλοι που έκατσαν χρόνια σε ένα βαθμό. Οπότε μόνο με θαύμα

      Διαγραφή
  14. Έχουν αρχίσει ήδη τα φύλλα πορείας για νησιά κι άλλα ωραία μέρη για οδηγοί ΕΚΑΒ.παντου οι ένστολοι.γιατι δεν στέλνουν τους βουλευτές να κάνουν τους οδηγούς καλύτερα,να πιάσουν τόπο και τα λεφτά που παίρνουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα χρόνια ενός εποπ πρέπει να υπολογίζονται τουλάχιστον Χ 1.5 Δεν είναι ίδια δουλειά με άλλες του δημοσίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες φίλε οι φρέντο είναι πιο πολλοί

      Διαγραφή
    2. Εσύ μόνο φρεντο πίνεις? Να φανταστώ δεν έχεις εξειδικευτεί σε τίποτα για την διεξαγωγή πολέμου για το οποίο πληρώνεσαι?

      Διαγραφή
  16. Ας βγεί κάποιος επιτέλους από το ΓΕΕΘΑ να πει οι ΕΠΟΠ φεύγουν ή δε φεύγουν στα 50 να τελειώνουμε! Δηλαδή να παρακαλάμε να μας διώξουν για να κανονίσουμε τη ζωή στα 50 γιατί δε πάει άλλο με τις μεταθέσεις και τα Χοσέ και την αντιμετώπιση λες και είμαστε πιτσιρικάδες. Προσωπικά ας πουν όποιος θέλει να φύγει και όποιος θέλει να κάτσει και να δεις πόσοι θα φύγουν έστω και κάτω από 1000κο . Αλλά γιατί το τρεναρουν και όλο το βλέπουν λένε. Φτάνει έχει καταντήσει να μην πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή